2777
2789

من_شوهر_میخوام_یالا# 🤣🤣🤣🤣

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

تاحالا سوتی ندادم😂

سینگلم هستم  

اومدم فقط رد بشم از کوچتون

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂🍃 از كدوماش ميخاي؟!

بماند

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
درسته درود بر شما  دور و ورياتون چطور؟🍃😜

😂😂😂😂

الزایمر#  

هیچی# یادم نیس

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

وااای من نگم😑😑😑یادم میوفته خودم میمیرم از خجالتی سه روز بود عقد کرده بودیم شب رفته بودیم پارک ب اسرار من بیا سوار سفینه بشیم😂😂خب رفتیم سوار شدیم ی دور زد دیدم یکم سرگیجه گرفتم اومدم پیاده شم دیدم مرده گفت بشینید چند نفر میخوان سوار شن شماروهم باهاشون ی دور دیگ بدم اخه بار اول تنها بودیم من گفتم ن شوهرم گفت بشین عیب نداره چشمتون روز بد نبینه انگار رفتم اون دنیا چشام هیچی نمیدید حس میکردم میخوام بیارم بالا گلاب ب روتون ولی جلو خودمو میگرفتم وقتی ایستاد دیدم شلوار شوهرم پر ............ 😷😷😷اصلا نفهمیدم چجور اورده بودم بالا حتی شلوار خودمم کثیف شده بود ولی دورش بگردم اصلا این نبود اونم حالش بد شه یا ب روم بیاره خلاصه بدو بدو رفتم تو دسشوییا تمیز کردم ولی بیچاره از اون روش نشد جلو بقیه پیاده شه😂😂😂😂😂😂هنوزم گاهیمیگ یادته چ گندی زدی همش سه روز بود عقد کرده بودیم