2777
2789
عنوان

دلوینت هستم میشه تاپیک ام را پربازدید کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 27074 بازدید | 2354 پست
انشاالله خدا همه مریض هارو شفا بده

فک کنم شما با کاربری خودم که دنیا همسرم هستم از من خوشتون نمیاد 

عزیزم با کاربری خودم هر چقدر دوست داشتی بهم فحش بده تورو خدا با کاربری دوستم کار نداشته باش ازت خواهش کردم😔

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلوینت جان امروز چیشد؟

کاربریش دست منه 

ازمایشش خوب نبود 

کبدش درگیر شده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

از خدا میخوام همه ادمایی که قصاوت نا درست کردن و خودش حوابشونو بده 

دل من بدجور شکست 

دل دوستم و نمیدونم 

ولی دل من واقعا به درد اومد 

از خدا میخوام خودش جواب بده بدجور هم جواب بده فقط همین و میتونم بگم

تاپیک دعا یک نفر دسگه رو خراب کردین 

کاش یه کم از خدا میترسیدین شماها 

از کاربریش خارج میشم 

هعییی

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
عاشقتم.بخدا# 👱🏻‍♀️😂💙

من بیشتر😂💙/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اینم یه اسکرین دیگه که ساعت سه دلوینت کتربریشو داد به من  اونایی که تهمت زدن خدا به دادشون برس ...

ببخشید دلوین توی چ وضعیتی بوده موقع این چت؟شما گفتین دلوین حالش بده نمیتونه چت کنه اگه دلوین می تونست با شما چت کنه چرا با ما چت نکرد؟

ببخشیدا میپرسم فقط برام سوال شد 

سوالام نشونه ی شک نیست  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
از خدا میخوام همه ادمایی که قصاوت نا درست کردن و خودش حوابشونو بده  دل من بدجور شکست  دل ...

عزیزم 

ان شاالله حالشون خوب بشه برگردن خودشون تاپیک بزنن و خبر سلامتیشون بدن 🌱🌸

براشون حمد میخونم.

اینجارو جدی نگیرید ❤

ببخشید دلوین توی چ وضعیتی بوده موقع این چت؟شما گفتین دلوین حالش بده نمیتونه چت کنه اگه دلوین می تونس ...

دوستان هر جوری دلتون میخواد قضاوت کنید 

ولی حق الناس رو هم در نطر بگیرین 

برای یه عده سنگ دل متاسفم حتی به یه ادم مریض هم رحم نکردن 

تاپیک قفل میکنم 

بعضیارو نمیبخشم از خدا میخوام بد جوابشونو بده همین از دستم برمیاد 

عزیزم  ان شاالله حالشون خوب بشه برگردن خودشون تاپیک بزنن و خبر سلامتیشون بدن 🌱🌸 براشون حمد ...

به خدا دل شکستن خیلی بده چجوری میخوان جواب بدن زبونم به نفرین نمیره ولی اشکام همین جوری داره میاد 

الهی خدا به حق دل شکستم جوابشونو بده به حق تک تک اشکایی که ریختم