2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی براتون تعریف کنم

145 بازدید | 15 پست

چند وقت پیش تو ماشین بودیم رو دست انداز شوهرم گاز داد به ماشین یه کمی جلو تر بود گفتم چرا گاز دادی نکن گفت تو چرا از مردم تقلید میکنی هرکاری کردن تو نباید بکنی و من سعی میکنم برعکسشو انجام بدم 

خلاثه بچه ها منم اومدم توخونه جارو برقیو دنبالم میکشوندم که لولش پاره شد🤣🤣🤣🤣گفت اینجوری ببر با پاهات نکش دنبالت منم گفتم خودت گفتی سعی کنم بر عکس مردم انجام بدم 😂😂😂بچه ها میگفت غلط کردم  من نگفتم گفتم به من ربطی نداره خودت گفتی منم یاد گرفتم 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤣🤣🤣🤣خلاصه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ایول😂🤞

هرچی بهش میگی میگه هرکسی خودشو تو چاه انداخت تونباید اونکارو بکنی خب منم نکردم 😂😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
😅😅 منم ازاین کار زیاد میکنم😂😂

جارو برقیم حالا خراب شده لوله جارو برقیم پارس 🤣🤣🤣🤣

اشتباه تایپی بود بچه

چی میگی نی نی

دونمره کم کردم ازت🤣🤣🤣🤣🤣😁😁

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خوب کاری کردی😁🤞

گفتم تجربمو که شماهم یاد بگیرن😂😂😂

چی میگی نی نی دونمره کم کردم ازت🤣🤣🤣🤣🤣😁😁

😂😂😂😂