2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست

عزیزم من پالایش گرفتم همش ضرر بوده چیکار کنم ب نظرت کی مثبت میشه ...سرمایه خودمم گم شده

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
عزیزم من پالایش گرفتم همش ضرر بوده چیکار کنم ب نظرت کی مثبت میشه ...سرمایه خودمم گم شده

سلام باید همون  روز که باز میکرد میفروختی عزیزم نگه داشتنش اشتباه بوده الان دیگه باید صبر کنی بازار برگرده  تو ضرر بفروشی خوب نیس

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام باید همون  روز که باز میکرد میفروختی عزیزم نگه داشتنش اشتباه بوده الان دیگه باید صبر کنی ب ...

ای وای.... چون نصف سرمایه هم مال کس دیگه ای بود..... 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
ای وای.... چون نصف سرمایه هم مال کس دیگه ای بود..... 

برا همین بود من تو تاپیک جوجه گفتم تا خودتون بلد نیستین با حرف کسی وارد نشین اونا فقط میگن بخرین نمیگن کی بفروشین  اونم باعث میشه بیفتین ضرر راهی نداری عزیزم صبر کن من برا خودمونو همون روز اول که باز کرد تو 11900 فروختم

۵۷تومن پول آورده بودم ازروزیکه اومدم تو بورس بیچاره شدم شپنا ۶۵درصد تو ضررم بانک دی ۳۵درصد نصف سهمامو فروختم حکشتی و چندتا چیز دیگه گرفتم که اوناهم اومدن پایین کم مونده سکته کنم

سلام نفس جون از صبح دنبالت هستم تا خرخره تو ضررم توروخدا کمکم کن😭😭😭😭😭

سلام عزیزم الان کاری ازم ساخته نیس که شما سهمو خریدی و تو ضضر هم بفروشی باختی  من اومدم گفتم هر چی دارین بفروشین بدین غدام  اما کسی باورم نکرد عیبی نداره صب کن همیشه اینجوری نمیمونه دیدت رو بلند مدت کن و صبر کن اصلا تو ضرر نفروش 

سلام نفس جون از صبح دنبالت هستم تا خرخره تو ضررم توروخدا کمکم کن😭😭😭😭😭

من 22 ملبون داشتم الان شده 10 ملیون پولم پول رهن خونه است که پدرم داده بود که زیاد بشه البته یه اشنا گفت شما وارد بشید من میگم الان که بعد جا خالی داد اگه بلد نیستید وارد نشید که ضرر میکنید من واقعا شبها هم خواب ندارم

من 22 ملبون داشتم الان شده 10 ملیون پولم پول رهن خونه است که پدرم داده بود که زیاد بشه البته یه اشنا ...

عزیزم توهم عین منیکه..منم بیچاره شدم از خواب و خوراک افتادم استرس دارم همش آشفته م ..

سلام عزیزم الان کاری ازم ساخته نیس که شما سهمو خریدی و تو ضضر هم بفروشی باختی  من اومدم گفتم هر ...

سلام دوست عزیز بنظرت بکاب شنبه چطور میشه؟؟

بی ارزش ترین نوع افتخار،افتخار به ویژگی هایی است که خودانسان درداشتنشان هیچ نقشی ندارد......... مثل قد،چهره،زیبایی و...                                                   از چیزهایی که خودتان بدست آورده اید حرف بزنید       مثل گذشت...انسانیت...مهربانی...بخشش....صداقت..

سلام نفس جان،به نظرت آینده بورس چی میشه تا کی همین جور ضرر هست، ممکنه سال ۴۰۰ بهتر بشه مخصوصا فولادی ها

کلا افسردگی گرفتم حاصل سال ها زندگ ی و قناعت و صرفه جویی همش رفت ولی فعلا چیزی نفروختیم و موندیم