سلامت پوست و مو اهمیت زیادی و به عوامل زیادی مربوط میشود. برخی از این عوامل عبارتند از:
- داشتن رژیم غذایی سالم
- ورزش و فعالیت بدنی
- نوشیدن آب کافی در روز
- داشتن خواب کافی
- مصرف قرصهای ویتامینی
البته باید حواسمان باشد که مصرف قرصهای ویتامینی باید زیر نظر پزشک باشد. بهطورکلی ما ممکن است به دلایل مختلفی مثل ریزش مو، کمپشت شدن مو، چینوچروک پوستی، حساسیت پوست، جوش و ... به دکتر مراجعه کنیم. هر کدام از این مشکلات ممکن است به اختلالات هورمونی یا دیگر مشکلات داخلی مربوط باشند و با توجه علت آنها روند درمانی هم متفاوت خواهد بود.
برای مثال درمان ریزش موی ناشی از اختلالات هورمونی با ریزش موی ارثی متفاوت است. یا جوش صورت ممکن است به خاطر کبد چرب باشد که در این صورت باید ابتدا به درمان کبد چرب پرداخت.
به علاوه نکته مهم دیگری که باید در نظر بگیریم زمانبر بودن روند درمان پوست و مو است. گاهیاوقات برای ریزش مو و لکه پوستی به دکتر میرویم و او به ما محلولهای مختلفی میدهد اما بعد از یک ماه مصرف محلول و قرصهای جانبی از نتیجه نگرفتن خسته میشویم و درمان را رها میکنیم.
در حالیکه درمان پوست و مو به صبر و حوصله نیاز دارد و یک شبه اتفاق نمیافتد. پس چه بهتر مطب دکتر را نزدیک به محل زندگیمان انتخاب کنیم تا رفتوآمد ما را خسته نکند. مثلا اگر کرج باشیم و یک دکتر پوست و مو در تهران پیدا کنیم، کارمان سخت میشود.
اما چطور یک متخصص پوست و موی خوب در کرج پیدا کنیم؟
برای این منظور چندین راهحل وجود دارد که عبارتند از:
- پرسیدن از آشنایان
- سرچ در اینترنت
- سرچ در شبکههای مجازی
- سرچ در بانک مشاغل
احتمالا با تمام این موارد و روند سرچشان آشنا هستیم. تنها کلمه غریب احتمالا بانک مشاغل است.
اما بانک مشاغل چیست؟
بانک مشاغل یک وبسایت اینترنتی است که لیستی از کسبوکارهای مختلف را معرفی میکند. برای مثال بانک مشاغل کرج تبلیغ به طور اختصاصی کسب و کارهای کرج را معرفی میکند و امکان دسترسی به آدرس، شماره تلفن و نمونه کارهای مختلف را فراهم میکند. همچنین از طریق این سایت به راحتی میتوانیم با پزشک مورد نظر خودمان گفتگو کرده و اگر سوالی داریم در بخش کامنتها بخوانیم یا با خواندن کامنت بقیه نسبت به دکتری که انتخاب کردهایم، اطمینان حاصل کنیم.
و اما یکی از ویژگیهای مثبت این سایت امکان سرچ محلهای سایت کرج تبلیغ است. سرچ محلهای به ما کمک میکند تا با انتخاب محل زندگی خودمان نزدیک ترین پزشک را به خود پیدا کنیم.
برای مثال من در طالقانی زندگی میکنم و به دنبال یک دکتر پوست و موی خوب در طالقانی کرج هستم. اگر در قسمت محلهها طالقانی را انتخاب کنم، لیست دکترهای پوست و موی طالقانی در اختیار من قرار میگیرد و همین موضوع باعث میشود به راحتی بین پزشکان موجود انتخاب کنم.
در نهایت باید گفت پوست و مو علاوه بر سلامتی، تأثیر زیادی روی زیبایی ما میگذارند و اهمیت دادن به آنها در اولویت قرار دارد.