2777
2789
عزیزم برای این فصل که لب خشک میشه خیلی عالیه یه جور مرطوب کننده لبه و ترمیم کننده 

آها

پس بگو عزیزم ما هم یاد بگیرم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامردا یعنی هیچکدومتون نمیدونید برقو چجوری قطع میکنن من تاپیک زدم هیشکی حرفی نزد😥توروخدا اوضاع اورژ ...

گوشیت هنوز خاموش نشده تو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یاد کاشت خورشت و اون دوستمون افتادم که میگفت روشی میدم تا یک سال محصولات بهداشتی نخرین 😂 ببخش دوستم ...

واای 😂😂😂 اون خیلی خوب بود 

منم جدیدا هر بالم لبی که میخرم بعد یه مدت میبینم لبم خشک میشه بدتر دیگه گفتم‌خودم‌با مواد طبیعی درستش کنم 

مرسی عزیزم که تجربه اتو با ما هم به اشتراک گذاشتی

فدات بشم عزیزدلم فقط باید موم کامل اب شه و روغنا به خوردش بره 

میتونید حتی ژل داخل کپسول ویتامین E هم بهش اضافه کنید 

من خودم تو شهر خشکی هستم خیلی تو زمستون لبام داغون میشه بالم لب لابلو هم میزنم به مرور لبمو خشک تر میکنه دیگه کلی تحقیق کردم و خودم درست کردم

واای 😂😂😂 اون خیلی خوب بود  منم جدیدا هر بالم لبی که میخرم بعد یه مدت میبینم لبم خشک میشه بد ...

یادته؟ وای خدا من فکر میکردم شوخی میکنه دیدم نه زد تو کار کرم ها و لوازم ارایشی ارگانیک و اردی😂😂 محصولات بهداشتی رو میگفت کل موادش رو ک میخرید به اندازه دو سال مصرف بهداشتی هامون میشد تازه ازمایشگاه هم باید میکردیم اشپزخونه رو😂😂

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
واای 😂😂😂 اون خیلی خوب بود  منم جدیدا هر بالم لبی که میخرم بعد یه مدت میبینم لبم خشک میشه بد ...

من روغن نارگیل میزنم خیییییلی خوبه و اصلا لبم خشک نمیشه

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
 یادته؟ وای خدا من فکر میکردم شوخی میکنه دیدم نه زد تو کار کرم ها و لوازم ارایشی ارگانیک و ...

همون که بعد میخواست صابون اموزش بده؟ مواد اولیه صابون ۳۰۰/۴۰۰تومن بود😂😂 

یبارم تو یکی از تاپیکام اومده بود میگفت اصلا مدیریت اقتصادی نداره چرا پنیر پیتزا و تن ماهی میخری و ...

فدات بشم عزیزدلم فقط باید موم کامل اب شه و روغنا به خوردش بره  میتونید حتی ژل داخل کپسول ویتام ...

عزيزم خیلیم عالی دستت درد نکنه 😍😘😘♥️

منم همیشه لبام خشک میشه و پوستشو میکنمو همیشه خونی میشه و پراز درد، هیچ وقتم هیچ فکری به حالش نکردم 

همون که بعد میخواست صابون اموزش بده؟ مواد اولیه صابون ۳۰۰/۴۰۰تومن بود😂😂  یبارم تو یکی از تاپ ...

اره همون.. میگفت صابون درست کنین و روش بعدیش مایع دستشویی بود‌. خدا منو ببخشه داشت از جایی کپی میکرد 😂😂😂 وای کامنت بچه ها عالی بود. 

شی باتر چیست؟

شی باتر نوعی چربی است که از دانه‌ی درخت شی (Shea) استخراج می‌شود. رنگ این روغن سفید کِدِر است و برای خانم‌هایی که دوست دارند از روغن‌های طبیعی برای مراقبت و زیبایی پوست خود استفاده کنند توصیه می‌شود

ویژگی‌هایی مانند داشتن میزان زیادی اسیدهای چرب و ویتامین‌هاباعث می‌شود که شی باتر ماده‌ای ایده‌آل برای استفاده در لوازم آرایشی و برای نرمی پوست باشد. این ماده، خواص ضدالتهابی و درمانی هم دارد. استفاده از شی باتر برای پوست باعث می‌شود تا پوست‌تان مرطوب، یک‌دست و آرام بشود.

یک‌پارچگی و حالت نیمه‌جامد شی باتر باعث می‌شود تا در دمای اتاق ذوب بشود و راحت روی پوست جذب بشود. روغن غنی موجود در دانه‌های درخت شی باعث می‌شود تا مواد مفید موجود در آن در پوست بمانند و سطحی نرم و هموار برای جذب رطوبت روی پوستایحاد کنند. خاصیت رطوبت‌زایی این ماده تا چندین ساعت ادامه پیدا می‌کند و این برخلاف سایر انواع مرطوب‌کننده‌هایی است که بعد از ۱ ساعت یا کمتر اثر خود را روی پوست ازدست می‌دهند.