2777
2789

خسته شدم زندانیم. خونوادم نمیذارن پامو از خونه بزارن بیرون کلی اذیتم میکنن کلی خشونت دیدم بعد میگن چرا سنگدل شدی .جلوشون خودمو قوی نشون میدم تو تنهایی فقط اشک میریزم نمیتونم خودمو ضعیف نشون بدم ولی دیگه کم اووردم مردن رو به این زندگی ترجیح میدم. تو عمرم هیچوقت با هیچکس نبودم بعد بابام همش میگه تو آبروی منو میبری بخاطر اینکه ازش یبار خواسته بودم با دوستام برم بیرون میگه با مامانت برو آخه مامانم از خودم 30 سال بزرگتره هیچ تفاهمی نداریم. با من مث بچه 10 ساله ها رفتار میکنن. من فقط یه قبر عمیق میخوام همین.

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبر عمیق...

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

وقتي بعد از ازدواج خدايي نكرده گير ادم بدي بيوفتي تازه مي گي كاش زندان بابامو تحمل مي كردم،حالا الانم كه كروناست،استرس دارن برات ديگه دركشون كن

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️
وقتي بعد از ازدواج خدايي نكرده گير ادم بدي بيوفتي تازه مي گي كاش زندان بابامو تحمل مي كردم،حالا الان ...

نه عزیزم تا بوده همین بوده. از کرونا نمیترسن داداشم میره بیمارستان کار میکنه پاش بیوفته ازش لبم میگیرن تازه رستوران و کافه هم میره

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤
نه عزیزم تا بوده همین بوده. از کرونا نمیترسن داداشم میره بیمارستان کار میکنه پاش بیوفته ازش لبم میگی ...

باور كن ي ذره بزرگ تر كه بشي درست ميشن پدر مادر منم همين بودن تا اينكه رفتم دانشگاه ي ذره بهتر شدن

همه ى زندگيم دخترم آيما❤️