2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب برا پس انداز واینا یکم زوده قلک بزار براش پولاشو جمع کن هرچی دلش خواست براش بخر

بچه ها انعکاس رفتار خودمونن هر جور خودتون رفتار میکنین بچتوتم دقیقا همون میشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

اینا مفاهیم انتزاعیه خب بچه الان متوجه نمیشه که

ولی خب درمورد پس انداز یه بار پسرم گیر داد کامیون میخوام گفتم باشه بریم سر قلکت ببینیم چقدر داخلشه هرچی بود میریم میخریم. 

پسرم چهارسال و نیمشه

فکر کنم زوده این چیزا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ندارم

ولی 8 سالم بود با ذوق و شوق اومدم دعوای دایی و زنداییم رو واسه مامانم بگم

واسه اولین و اخرین بار کوبید تو دهنم

گفت دفعه آخرته حرف خونه مردم رو به کسی میگی

از اون به بعد ادم شدم😂😂

البته که روش غلطی بود دست بلند کردن رو بچه خریت محضه🖤

ایشالا که بتونید همتون به نحو احسنت تربیت کنید

بچه ندارم ولی 8 سالم بود با ذوق و شوق اومدم دعوای دایی و زنداییم رو واسه مامانم بگم واسه اولین و ا ...

خریت محض درس نیس عزیزم الان داری به کاری ک مامانت کرد توهین میکنی باید میگفتی اشتباهه

میشه لطفا اگه امضامو دیدی واسه حاجتم صلوات بفرستی 💜💜💜
خریت محض درس نیس عزیزم الان داری به کاری ک مامانت کرد توهین میکنی باید میگفتی اشتباهه

کاری که مامانم کرد هم اشتباه بود

کارش درسته رازدارم کرد

ولی هنوز که هنوزه رو دلم مونده و خودشم پشیمونه

من خیلی چیزا رو به بچه هام آموزش دادم و واقعا جواب گرفتم مثلا خبر چینی نکردن

پاداش کارای خوبشون از طرف خدا یا فرشته ها

اینکه فقط به فکر خودشون نباشن و هر چیزی دارن به بقیه بدن 

یاد گرفتن تقسیم کار و حتی خوراکی که کم هست 

بدون اجازه برنداشتن وسایل دیگران که میشه دزدی

و خیلی چیزای دیگه 

اگه برای بچه وقت بذاری و باهاش حرف بزنی یاد میگیره کدوم رفتارش درسته و کدوم غلط

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜