2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم میترسم خیلی عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2453 بازدید | 142 پست

حالا مادر شوهر من .یادش بخیر تو نامزدی یه مجلس بودبم من روسری زدم اومد گلگی به سوهرم گفت زنت چرا ادا املارو در میاره.کلا بیخیالشون بشیم بهتره .تو کار خودتو بکن .خودتو عشقه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسی مادر شوهرت غیرتیه 😁 موهات قشنگه؟ شاید حسودی میکنه

دوسداره مثلا ریاست کنه و اعلام حصور کنه ک بگه من بزرگترم...ولی اولا حرفشو گوش میدادم باعث شد سوارم بشه و فحشم بده ولی نمیخا: دیگ حرف گوش بدم 

جنگ اول به از صلح اخر هست میخوام با احترام و جوری ک جمع ناراحت نشه جوابشو بدم  چی بگم  اگ ...

بگوییدحلالخداوندرانمی توان به حرف بنده اش حرام کرد،حرام خداوندراهم نمی توان به دل بنده اش حلال کرد.اگرنامحرمی نیست نگذارید.چون خلاف حرف خداونداست.

خیلی وحشیه میترسم بخدا ولی جلوش بروز نمیدم

عزیزم یه دوبار توام مثل خودش بشی حساب کار دستش میاد آخ همچین مادرشوهری باید گیر من میفتاد؛روسریتو دوس نداری سر نکن هرچیم گفت فقط لبخند بزن ولی اگه کارب ب دعوا کشید توام رو حرفت باش قشنگ بشونش سره جاش‌

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
2790
2778
2791
2779
2792