2777
2789
عنوان

هکر

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ تلگرامت سرور اصلی نباشه میتونن به راحتی هک کنن اما اگ سرور اصلی نباشه ایکس گرام یا ویدیو گرام ازاینجور چیزا باشه ب راحتی هک میشه ....و اینک واتساپ اصلا نمیشه هک شه امنیت بالایی داره...اینستا به راحتی هک میشه البته اگ کد  تاییدی حین ورود طرف نذاشته باشه واسش و اینک اگ گزاشته باشه این کدتاییدی رو چن بار براش کد میره شاید شک کنه ولی فک نکنم متوجه بشه دارن هکش میکنن اگ طرف ازاین پخمه ها باشه و چیزی سردر نیاره نمیفهمه ک هک میکنه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
اگ تلگرامت سرور اصلی نباشه میتونن به راحتی هک کنن اما اگ سرور اصلی نباشه ایکس گرام یا ویدیو گرام ازا ...

ممنونم واسه توضیحات کاملت😍

ی سوال دیگم داشتم با دونستن فقط ایدی طرف

میشه هکش کرد یا فقط باید شمارش رو داشت؟

ممنونم واسه توضیحات کاملت😍 ی سوال دیگم داشتم با دونستن فقط ایدی طرف میشه هکش کرد یا فقط باید شمار ...

اگ آیدی داشته باشی میتونی بری داخل سیستم اینستاش و شمارشو بدست میاری ...باشماره بری ب راحتی میتونی هک کنی...ینی شماره راحت تره ...فدات

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
من این مطالبی ک گفتم رو پلیس فتا بهم گفته بود خیلی علاقه دارم هکری یاد بگیرم

اتفاقاااا منم عاشق هکری هستم

خیلیم دنبالش بودم یادبگیرم

گفتن باید بری امنیت شبکه و اینا بخونی

واقعا هم نیازه به نظرم