2777
2789

🌹بسم رب الشهدا والصدیقین🌹

نام شهید :  براتعلی

نام خانوادگی شهید :  کیانی انبوهی

نام پدر :  ذوالفقار

تاریخ تولد :  1339/1/7

محل تولد :  گیلان - رودبار - رودبار

تاریخ شهادت :  1362/12/10

دین :  اسلام - شیعه

مذهب :  اسلام - شیعه

میزان تحصیلات :  سيکل

تاریخ دفن پیکر :  -

مفقود الاجسد :  خير

وضعیت تاهل :  متاهل

...................................‌................

سلام عزیزان . .. به نیت ظهور و سلامتی آقا امام زمان عج و احترام به مقام شهدا ، بزرگداشت مقام و یاد شهدا. حاجت روایی دوستان ..تا هر روز که توفیق باشه به زیارت شهدا میریم ...

من به نیابت از طرف همه افرادی که در این زیارت شرکت میکنند .، چه لایک چه منشن شدن و.. ( هر دوستی که اسمشون نوشته باشه اینجا به هر طریقی)

در پایان  تاپیک سوره ملک را خودم میخونم و از طرف همه هدیه میشه به شهید عزیز.

🌿دوستان شما میتونید فقط با فرستادن یک صلوات یا فاتحه یا دعا و سوره دلخواه در زیارت شهدا شریک باشید .. ( کاملا اختیاری )🌿🌿🌿🌿🌿

باتشکر از حضور شما عزیزان

اجرتان با شهدا

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

.....‌‌‌‌‌.............................................

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿  

زیارت نامه شهدا

اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیمُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبیعَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ، فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم

🌿🌿به نیابت شهدا ، تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) 🌿🌿..

🌺 الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،  عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.🌺

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿

اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءوَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَالْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَةَالسّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ

🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌿🌿🌹.

https://instagram.com/___ziyarat_shohada2___?igshid=rfujy5vnz3ha

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ

سلام مابہ لبخند شهیدان

بہ ذڪر روے سربند شهیدان

سلام مابہ گمنامان_لشڪر

بہ تسبیحاٺ یازهرای_معبر

همان‌هایے ڪه عمرے نذر ڪردند

اگررفتند دیگر برنگردند...

باباقاسم#  

✺⃟🌱🌷࿐ུ

«نگین سلیمان»:

«حاشا که شعلهٔ تو بسوزاند

ای دیو، این نگینِ سلیمان را

بر خاک ریخت خونِ شهیدِ ما

تا نشکنند حرمتِ ایران را

آن‌ سوی مرزِ واهمه جنگیده

هرجا که حرفِ خوف و خطر بوده‌ است

هرجا که جاده خوانده سفر کرده

هرجا که تیغ سر زده سر بوده‌ است

ای غیرتِ زمانهٔ ما ای مرد!

این خانه با نگاهِ تو ایمن شد

چون تیرِ آرش از خطِ خونِ تو

مرزِ دقیقِ عشق، معین شد

شهید سردار قاسم سلیمانی 💔

گزارش نوید شاهد قزوین:

وصیت نامه شهید براتعلی کیانی‌انبوهی

خداوند را ناظر اعمالتان بدانید

وصیت نامه ی این جانب براتعلی کیانی انبوهی، از روستای شهیدپرور «انبوه» و از واحد مخابرات تیپ سید الشهدا(ع). در قاموس شهادت، واژه ی وحشت معنی ندارد؛ راهی است که باید پیمود و سفری است که باید رفت و چه بهتر در حال خدمت به رضای خدا، اسلام و ملت شریف اسلامی شربت شهادت بنوشم و با سرافرازی به لقاء الله روم و این همان است که اولیاء الله آرزوی آن را می کردند و از خدای بزرگ در مناجات خود طلب می نمودند.

گوارا باد! شربت شهادت بر شهدای انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی.

من از پدر، مادر، برادران، خواهران، خویشان و مردم می خواهم که در هر کجا هستند، از اسلام و روحانیت مبارزِ خط امام دفاع کنند تا اسلام به جهانیان شناسانده شود.

سخنی دارم با تمام اهالی روستای انبوه؛ کمی فکر کنید! جوانان شما برای چه چیزی شهید می شوند و برای چه جوانان پاک ایران خون می دهند؟

هدف این شهیدان چه چیز است؟ آیا شما این شهیدان را قبول ندارید؟ مسلماً قبول دارید! پس ای هم وطنان عزیز! پشتیبان اسلام باشید و بدون اینکه ذره ای ترس به خودتان راه بدهید تا حد شهادت در دفاع از جمهوری اسلامی -که حکومت به حق خدا روی زمین است- از هیچ چیز دریغ نورزید.

جمهوری اسلامی به حق راه حسین(ع) را طی می کند و زیر بار ننگین ظلم نمی رود و در دفاع از متجاوزین، جلوی هر ابرقدرتی ایستادگی و از عزت و شرف و حیثیت اسلام دفاع می کند.

برادران و خواهران! -ان شاء الله- امام عزیز را دعا کنید و هم چنین جبهه ها را فراموش نکنید.

اینان، جوانان خودتان هستند که در جبهه ها حماسه می آفرینند و از حیثیت اسلام دفاع و از خون حسین(ع) پاسداری می کنند.

پس، ای برادر و خواهر که در پشت جبهه هستی! در اعمال و رفتار خودت دقت داشته باش و همه جا هوشیار و یار و یاور دولت جمهوری اسلامی باش.

زمان جنگ است؛ ایثار و از خودگذشتگی زیاد می خواهد.

پدر و مادر عزیزم! شما برای من زیاد زحمت کشیدید و من امانتی نزد شما بودم و دوباره به جای ابدی ام -که خدا تعیین کرده است- برمی گردم (پیش خدای مهربان!) پدر و مادر عزیز! مبادا دلتنگی کنید که دشمنان اسلام بفهمند و شاد شوند.

صبر پیشه کنید که خداوند با صابرین است و این وعده ی خداوند است. مرا ببخشید و حلالم کنید که زحمات شما را نتوانستم جبران کنم. -ان شاء الله- در روز قیامت و در پیشگاه خداوند و ائمه اطهار روسفید و سربلند هستید.

همسر و فرزند دلبندم، فاطمه عزیز! شما را به خدای بزرگ می سپارم و از همسرم می خواهم مرا حلال کند و اگر در این مدت کوتاه زندگی، از من بدی دیده است، به خاطر خدا عفو نماید.

من از او کمال رضایت را دارم و خدای تعالی نیز از او راضی باشد.

خواهران عزیزم! امیدوارم مرا حلال کنید و آن چنان رفتار اسلامی داشته باشید که واقعاً خواهر شهید باشید و در حجاب خودتان کوتاهی نکنید.

اگر می خواهید من از شما راضی باشم، تمام مسایلی را که اسلام واجب دانسته است، مو به مو عمل کنید تا پیش زهرا(س) روسفید باشید.

برادران عزیزم! توجه کنید و این را درک نمایید که برادرتان برای چه شهید شد. راه حسین(ع) یادتان نرود.

در این راه حرکت کنید؛ چرا که عزت، شرف و دفاع از حیثیت اسلام و ناموس خودمان و زیر بار ظلم و متجاوز نرفتن در این راه نهفته است.

... پس در این راه گام بردارید. نماز شب را حتماً بپا دارید و دعا بخوانید و قرآن را زیاد قرائت کنید؛ خداوند را ناظر اعمال تان و قدر یکدیگر را بدانید؛ از غیبت و دروغ و گناهان کبیره دوری کنید.

منبع: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین

براتعلی کیانی‌انبوهی، هفتم فروردین۱۳۳۹، در روستای انبوه رودبار از توابع شهر قزوین به دنیا آمد. پدرش ذوالفقار، کشاورز بود و مادرش زینب نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته ریاضی درس خواند و دیپلم گرفت. سال ۱۳۵۸ ازدواج کرد و صاحب دو دختر شد. به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت. دهم اسفند ۱۳۶۲، با سمت بی‌سیم‌چی در دشت‌آزادگان بر اثر اصابت ترکش به سر و سینه، شهید شد. مزار او در گلزار شهدای شهر زادگاهش واقع است.

دلنوشته برادرزاده شهید 

به نام خدا

باسلام عموجان عموی عزیزم.این حقیرمریم کیانی احساسات درونم راروی یک

کاغذ برای عموی عزیزم می نویسم.عموجان اول ازهمه شهادتت راتبریک

می گویم و بعد این که خیلی دوست داشتم کنارم باشی اما وقتی مقام ومنزلت

آن دنیایت را می بینم می گویم خوش به حالت.دستم می لرزدنمی توانم درباره

تو چیزی بنویسم. بغض توی گلویم گیرکرده است ودوست دارم درکنارت باشم

و یک دل سیرگریه کنم.

عمویم من راهت را ادامه می دهم وبه وصیتی که کردی عمل می کنم وراه امام

حسین(ع) و یارانش وراه تورا ادامه می دهم.آنقدرکه کل جهان مسلمان شوندوبه

امید اینکه داعش وتمام گروه های صهیونیست از جهان محوشوند.عمو جان

روزهایی که سرمزار شهدا می روم ویاسالگردت می شود یادشما می افتم و

یادمهربانی هایت که مادربزرگم و پدر بزرگم وپدرم برایم تعریف کرده است که تو

سه سال در جبهه بودی و کمک هایی هم به پدرو مادرت می کردی.کاش آن

موقع بودم وتو را می دیدم و الان غبطه دیدنت رانمی خوردم.عموی بزرگوارم

آرزودارم مثل تودرراه خدا شهیدشوم نه در رختخواب غفلت بمیرم. عموجان وقتی

چهره پاکت را در ذهنم تصورمی کنم و خوبیهایت رامی شنوم اشک هایم سرا زیر

می شود.عمو جان من با این قلبم کوچکم دیگر اشگاهیم به من اجازه مطلب

بیشتری نمی دهد و من همیشه به یاد شما هستم و به وصیت شما عمل

خواهم کرد .عمو جان من تورا به خدای بزرگ قسم می دهم برایم دعا کن.

التماس دعا   (مناجات با خدا)

ان کس تو را شناخت عیال فرزندرا خواهد چه کند

ان کس تو را شناخت مال دنیا خواهد چه کند

از طرف مریم کیانی انبوهی برادرزاده شهید براتعلی کیانی انبوهی فرزند حسین

افرین    .به به عجب کار زیبایی شما میکنید.انشالله امام زمانمون هم بزودی ظهور کنن.الهم عجل ...

سلام خواهر گلم ممنون لطف دارید اجرتان با حضرت زهرا س 🌹🙏🙏🙏🙏

🌹🌹🌹🌹🌹🌿🌿🌿🌿

مادر شهيد براتعلي کياني انبوهی :  6 پسر داشتم که يکي شهيد شد دو تاي ديگر تصادف کردند و به رحمت خدا رفتند و يکي از پسر هايم در سپاه پاسداران و دو تاي ديگر در بازار مشغول به کارند.

اين مادر شهيد افزود: در سربازي بود که اولين دخترش هم به دنيا آمد و بعد از خدمت سربازي داوطلبانه به جبهه رفت  و در جبهه دختر ديگرش هم به دنيا آمد و که اکنون يکي پرستار است و ديگري در صنعت و معدن مشغول به کار است و دختر هايش هم ازدواج کرده اند .

وي بيان کرد: زماني که به جبهه اعزام شد دو فرزند داشت که يکي از آنها شير خوار بود و همه هدفش خدمت به نظام جمهوري اسلامي بود ما هم خواستيم با فرستادن ايشان قدمي براي مملکت برداريم . از طفوليت به تهران رفت به تحصيل پرداخت و از همان جا هم اعزام شد .

خواهر شهيد نيز گفت: روز اولي که لباس سپاه را به خانه آورد اجازه نمي داد کسي بدون وضو به آن دست بزند .خودش هم با وضو لباس نظام را به تن مي کرد .

🌹🌿🌹🌹🌿🌿🌿🙏🌹🌿🌿🌹🌿

بوسه بر انگشترت زد ماه، ای خورشید عشق!

می‌کشد آیینه از دل، آه، ای خورشید عشق!

روشن از خون تو گردیده‌ست آفاق حیات

شب‌پرستان نیستند آگاه، ای خورشید عشق!

شادی روح شهدا صلوات 🌹🌿🌿🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یا الله ❤ یا الله

یا الله ❤یا الله

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔