2777
2789

لینک دانلوده این اهنگس ولی قشنگه😂💙😎

https://dl2.behmusic.com/music/1397/08/Irani/Hamid Sefat -

Ajayeb Shahr[128].mp3

امروز اومدم پشت در زندان واسادم رفیق درسته خودم یه زمان پشت میله ها بودم  ولی تو که اونجا بودی جیگرم اتیش میگرف ...وقتی با این همه پشمو پیلی و اون ساک سیاه و لباسای مافیاییت دیدمت پریدم بغلت کردم همونجا دستاتو عین بچه گوریل بردی بالا و گفتی....سلامتی پرنده های قفسییییییی سلامتی سه کس زندونی..و وقتی خواستی ادامه بدی با پشت دس زدم تو دهنت اما تو تازه به خودت اومده بودی تا برسیم خونه با اهنگای حمید صفت هممونو به فنا دادی اعصاب همه روهم خورد کردی ولی منو نفس به ناچار نیشمون کجو کوله باز بود @nafasبلای۲‍   تا اینکه رسیدیم خونه یه خروس فلک زده جلو پات زدیم زمین که خروسه تا دم مرگ بهت فحش میداد که چرا تو؟چرا من؟ وقتی قشنگ بوی اسفند سوخته ها تا توی حلقوممون فرو رفت همه به یه چشم به هم زدن متفرق شدن و ماهم رفتیم خونه وقتی رسیدیم رفتی تو اتاقت و احساساتی شدی ولی واسه دل من گفتی نه گردو خاک رفت تو چشمم منم با بغض گفتم اره از وقتی کت بسته انداختنت تو ماشین پلیس به اتاقت دست نزدم توهم لبخند زدیو گفتی اره هنوز بوی جورابای نشستم میاد منم با لبخند گریه کردم و ما مث دوتا خواهر صمیمیو وحشی همو بغل کردیم 💙

@______negar______‍ 

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی؟ چرا پریا رفت دوباره؟ اصلا اعصابم خورد شدا

گفتم دیگه نیاد 

سلام خوبی

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

قااااه_قاااااه😂#  

قااااه_قاااااه😂#  

ونووووووووووووس دعنتت فقط    /

@چشمعسلی7780  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

@چشمعسلی7780  قهر نکن دگ خو عع.....ونوسم تاپیک زد توم زدی همزمااان.....قهر نکن ژذابم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/