2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورش لوبیاسبز

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
سیب زمینی بزار راحت تره 

دیگه گشاد ترین حالت سیب زمینی آبپزه😁

البته من سیب زمینی و کف قابلمه نمک میریزم سیب زمینی و میشورم پوست میگیرم دو تیکه میکنمشون بعد خشک کردم میچینم رو نمک درشو میزارم

ی ربع بعد ک یکم سیب زمینی خودش عرق کرد روش فلفل قرمز و نعنا خشک میپاشم دوباره درشو میزارم وای عین بیرونیا میشه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
چجوری درست کردی؟

مثل لوبیا پلو فقط لوبیا سبز حذف میشه تو موادش لپه آبپز شده و سیب زمینی سرخ کرده میزنم بعد با برنج آبکش شده مخلوط و میذارم دم بکشه تو مواد دارچین و زعفرونم میزنم عالی میشه

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
چطوریه طرز پختش؟

مرغ میزارم با پیاز بپزه بوی بدش بره بعد آبکش میکنم سرخش میکنم ک طلایی بشه بعد انار خشک(بهش میگیم ناردونه) با بنیشه(بنه ی نارس) بهش اضافه میکنم با ادویه و خوب تفتش میدم میزارم کنار، برنج میزارم دم بکشه بعد ک آبکش کردم قابلمه ای ک میخوام توش بپزم روغن و ماست میریزم برنج شب مونده هم میریزم (واسه همه ی غذاها ته دیگ اینجوری محشر میشه) بعد نصف برنجو میریزم ترکیب مرغمو میزارم وسطش بعدم بقیه برنجم بعدم میزارم دم بکشه با ترشی و ماست خیلی خوب میشه

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
😂من یعنی الان خیلی گشادم

وای جسارت نشه😂

خودمو گفتم خخخخ

واشر واس اینجور موقع هاس دیگه😉

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
بنه ی نارس چی بید دیگه😲😲

🤣 ببین مغز بنه تا حالا خوردی؟ داخل معجون هم میریزن

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون