2821
2789
عنوان

رفیق لاشی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 46 پست

برام مهم نيس كي پشتم چه 💩 ميخوره

توام برات مهم نباشه اگه جرات داشتن جلوت ميگفتن

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا سایت بچه بازی شده😂😂یه موقعی اخرین مقالات ناسا ترجمه میشد اینجا،،،، من اهمیت نمیدم،،چون معلومه انقد شهامت ندارن ک اگه مشکلی هس رودررو بگن،،،فقط اطرافیانمو بهتر میشناختم اینجوری

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بد گفتن ازت ؟؟

اگه مطمئنی واقعا من بودم جوابشو نمیدادم نه اینکه بلاکش کنمو .... نه 

کلا قطع ارتباط و بی محلی وقتی ازم پرسید چرا چیشده میگم از آدمیکه پشت سرم حرف میزنه خوشم نمیاد هروقت یادگرفتی چطور برخورد کنی پیام بده ..... 

درضمن اسم این آدم دوست نیست که کاریو که دوس نداری انجام میده 

دقیقااا ولی وقتی عکسمو فرستادع از اینجا ناراحتم

عكس العمل نشون بدي بدتره 

به وقتش تو جمع تيكه رو با خنده بنداز كه چرا عكس منو ميفرستيد برا هم ؟ زنگ بزنيد خودم بيام دلتنگيتون رفع شه🤣

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
مثلاً چه حرفی زدن؟ چقدر بیشعور 

گفتع ک من خیلی مغرورم و خودمو میگیرم 

اون پسره هم فک میکنع من دوسش دارم مسخرع بازی در میارع در صورتی ک اصن ادم حسابش نمیکنم 

یا الکی حسادت میکنع ب من 

از من بد میگع ک پیش اون منو بیارع پایین خودشو ببرع بالا

گفتع ک من خیلی مغرورم و خودمو میگیرم  اون پسره هم فک میکنع من دوسش دارم مسخرع بازی در میارع در ...

واقعاً بیشعورن 

اهمیتی نده 

یک هفته هست که بغلت نکردم ، بوست نکردم ، صداتو نشنیدم ، صورت خوشگلتو ندیدم . شیش ماهه که سر پا ندیدمت ، شاداب و سرحال ندیدمت اما میدونم که انتظار یه روزی تموم میشه       https://harfeto.timefriend.net/16460615700562
وا ینی چی مگه پسرخالت تا ب حال تورو ندیده؟🤔 چرا نفهمیدم    

چرا ولی من هیچوقت باهاش رودر رو نشدم 

بعدشم قصدشون عیب و ایراد گرفتن و مسخرع کرذن من بودع در حالی ک دخترع خودش قیافع ندارع و من ازش خوشگل ترم

چرا ولی من هیچوقت باهاش رودر رو نشدم  بعدشم قصدشون عیب و ایراد گرفتن و مسخرع کرذن من بودع در ح ...

ببخشید عزیزم ولی دخترع و قیافع نه،،،دختره،،قیافه،،رفته

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا ولی من هیچوقت باهاش رودر رو نشدم  بعدشم قصدشون عیب و ایراد گرفتن و مسخرع کرذن من بودع در ح ...

آها ولشون کن عقده‌ایا رو

تو از کجا فهمیدی؟😶

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.