2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرد خونه نمی یاد

470 بازدید | 23 پست

من و شوهرم از اول ازدواجمون با هم مشکل داشتیم، اون تو خونواده مردسالار سنتی بوده منم دقیقا برعکس، چند ماهی هست که دیگه از خودم گذشتم، هر چی گف نشنیده گرفتم و سعی کردم باهاش کل کل نکنم و خب دعواهامون هم خیلی کمتر شد، شوهرم در ماه چهارپنج شب شبکاره، روز بعدش که می یاد عین شمر میشه، با همه چی گیر میده، دیشب اومده سر اینکه چرا جلومبلی اينجاست قشقرق راه انداخت من هیچی نگفتم فقط رفتم خوابیدم، امروز از صبح باهاش حرف نزدم، داشتم میرفتم سرویس بهم گف..... وحشی! منم عصبی شدم جوابشو دادم، گفتم از خونه م برو بیرون، اونم وسایلشو جمع کرد رف محل کارش..... هی میخوام زنگ بزنم مامانم بگم باز میگم بزرگ میشه دعوا ولی دیگه نمیتونم اخلاقشو تحمل کنم.... تو رو خدا کمکم کنید.... اخلاقش عین باباشه، قبلا مامانش خییلی کتک میزده و مامانش خیییلی از خودگذشتگی کرده ولی من نمیتونم

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا تاپیکم گزارش بزنید براتون سوره فرج میخونم لطفا نمیخوام دوستم بفهمه شرمنده استارتر عزیز

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
چند ساله ازدواج کردین؟ تا جای ممکنه اختلافتونو به خانواده هاتون‌نگین بهتره

چهار سال.... نگفتم تا حالا، حتی دوبار از خونه بیرونم کرد تو شهر غریب تو کوچه میگشتم ولی زنگ نزدم ولی تا کی.....

من میگم زنگ بزن به خودش بیاد حرفاتونو بزنید ی بار برای همیشه به خانواده ها کشیده نشه بهتره

دفعه های قبلی همش همینکار رو کردم، چند بار بهش گفتم این کارا رو بذار کنار، سکوت کن، وسایل رو پرت نکن و.... به گوشش نمیره

یعنی همش ناز بکشم؟ چهار سال دیگه بچه بخوام جلو راه هم از این کارا کنه    

نه بازبون گرم ونرم دلشو بدست بیار

اگراینجوری ک میگی اون هرچی گفت تو عصبی بشی و دوتا جوابشو بدی ک نمیشه بدتر میشه

خودتم میدونی اوضاع چقدر خراب شده نزار یکی دیگه بهش محبت کنه و جاتو سریع پر کنه. 

خلاصه میتونی باسیاست رگ خوابشو بدست بیاری

چهار سال.... نگفتم تا حالا، حتی دوبار از خونه بیرونم کرد تو شهر غریب تو کوچه میگشتم ولی زنگ نزدم ولی ...

خب بنظرم اگر در این حد مشکل داره بگو حتما و یه فکر اساسی کنید

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀