2777
2789
عنوان

زندگی با تو ب کامع رفیق/

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 121 پست
الان میخوای دل منو خون کنی؟☹

وااا چیکار ب دل تو دارم؟؟؟

ی جا تگت میکنم ببین

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@newsha_    

واییییی نگاره وحشی کدوم گوری بودی؟😭

نمیگی اینجا ی زنی داری ک نیاز عاطفی و جنسی داره بعد گذاشتی رفتی؟👊🏻😑😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
خداروشکر اومدی @fati_tork     @نسرین۳۲۲     @طلایییی     @n ...

اعیییییی برا تو ک همیشه دیر با خبر میشی ی ساعت بود😐

وگرنه من از ساعت ۹ تا ۱۲ تو بند بودم😪😪😪

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نه با شوهرم دعوام شد

چرا؟؟؟😞😞😞😞

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نه با شوهرم دعوام شد

ای واااااای 

دست از پا خطا کرد بگو بچه های حبس کشیده ی نی نی سایت بیان تو گونی کنی ببریمش😎👊🏻

چاکر شوووووما هم هسدیم

واییییی نگاره وحشی کدوم گوری بودی؟😭 نمیگی اینجا ی زنی داری ک نیاز عاطفی و جنسی داره بعد گذاشتی رفت ...

نیوش کاربریمو ندع هوا/

صلوات#  

استغفاااااااااااااار#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خخخخ چشم 

فودایع چوشات/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
جدی؟🤣🤣🤣ببخشید ببخشید یعنی داشتم روتنی میشدما بیچاره نی می یار ۱۵۰ بار تگش کردم😕🤣 @newsha_ & ...

اون زمان ک من داشتم زمینو ب خاطر تعلیق شدنم پاره میکرد تو خاب ناز بودی لابد😐👊🏻😪

ای فدااااایه تووووو

من اگ تورو نداشتم باید چیکار میکردمممم؟🥺🥺❤️💋🔥😘😍😂

نیوش کاربریمو ندع هوا/ صلوات#   استغفاااااااااااااار#  

سلامتی پرنده های در قفسسسسس 

آزاد شدم خوشحالم ننه 

آزادی قسمت همهههه😎👊🏻😂🔥

بزن ک نباشددددد🥂🍷