2777
2789
عنوان

قرص ضد جوش ماینوسایکلین و گران قیمت کسی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 42956 بازدید | 36 پست
عزیزم میشه راهنماییم کنی.من خیلی جوش میزنم مخصوصا جوش سرسیاه ریز بنظرت ازاین قرص بخورم خوب میشه یعنی ...

نه نه نه 

اصلا سرخود نخوری 

قرص خطرناکیه نخور الکی برو دکتر لطفا سر خود نخور 

تازه بدون نسخه بعید میدونم بدن 

شاید دارو تو چیز دیگه ایه برو دکتر اول بعدم قرصش گرونه خودم انقد جمع کردم پولامو انقد حسرت چیزا رو خوذدم تا بتونم چند تا بسته بخرم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
جوش صورت سا بدن؟؟؟ چن هست قیمتش

عزیزم بدون نسخه نمیشه عوارض داره 

لطفا سر خود چیزی نخورید بدتر ضرره 

دونه ای حدود ۷ هزار توکن در میاد 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نه نه  اصلا سرخود نخوری  قرص خطرناکیه نخور الکی برو دکتر لطفا سر خود نخور  تازه ...

اهان ممنون ک گفتین ولی بیشتر شنیدم میگن از چربی و عفونت بدن ب وجود میاد این جوش ها میگن سیر بخوری عفونت و از بین میبره.مگه قیمتشون چقده عزیزم؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
نه نه نه  اصلا سرخود نخوری  قرص خطرناکیه نخور الکی برو دکتر لطفا سر خود نخور  تازه ...

منم جوشای افتضاح میزنم خصوصا زیر دوتا فکم که یجای سالم‌نیست 

موهامم ربخته همه اش احساس میکنم کچل شدم 😭😫😫

دکتر چی باید برم 

جدا فدات شم ؟ کی خریدی اخه ببین مشمل اینه به شدت گرونه  چه مدت خوردی قربونت برم کامل توضیح بد ...

عزیزم منم وثل شما پلی کیستیکم از نوزده سالگی تا بیست و دو سالکی صورتم مرتبا جوش میزد پیشونیم ک پر پر بود و گونه هام هم جوش داشت همیشه تقریبا

اولین باری ک رفتم پیش دکتر احسانی بهم داکسی سیکلین و اسپیرونولاکتون و فیناستراید داد و محلول موضعی کلیندا

جوشام برطرف شد بعد دو دوره داکسی ولی باز برگشت

این دفعه ی دوره ماینوسیکلین خوردم ک برمیکرده ب چهار سال پیش تقریبا و اون موقع از داروخانه گرفتیم ولی گرون بود ولی اثرش عالی یود و تا مدتها اکنه هام برطرف شد 

بعدش ب تحویز ی پزشک دیگه ی ماه راکوتان خوردم خیلی اذیت شدم و دیگه ادامه ندادم

وزنم رو کم کردم در طی این مدت و همون اسپیرو و فیناستراید میخوردم ک پوستم صاف بود تقریبا بجز چند تا دونه حوش زیر پوستی پریود هامم منظم ولی هر دوماه یکبار بود چربی پوستمم خیلی کمتر شده

الان‌وزنم باز بالا رفته پوستم چرب شده ولی در مجموع اگه علت حوش هات پلی کیستیکه بهت ورزش و رژیم مخصچص‌پلی کیستیک و کاهش وزنو توصیه میکنم

منم جوشای افتضاح میزنم خصوصا زیر دوتا فکم که یجای سالم‌نیست  موهامم ربخته همه اش احساس میکنم ک ...

دکتر پوست و مو دیگه.منم ریزش مو داشتم پوستم هم افتضاح بود رفتم دکتر حدود ۲تومن دارو بهم داد خوب که نشدم هیچ بدتر با صابونی ک داد و کرم هاش جوش هم میزنم پوستم بدتر شده

دکتر پوست و مو دیگه.منم ریزش مو داشتم پوستم هم افتضاح بود رفتم دکتر حدود ۲تومن دارو بهم داد خوب که ن ...

صورتت که بد تر شده الان چیکار میکنی برطرف شده 

من میترسم حقیقتش از عوارض داروها 

عزیزم بدون نسخه نمیشه عوارض داره  لطفا سر خود چیزی نخورید بدتر ضرره  دونه ای حدود ۷ هزار ...

اونجوریم ک گفتی گرون نیستا 😅بلاخره ارزششو داره 

صورتت که بد تر شده الان چیکار میکنی برطرف شده  من میترسم حقیقتش از عوارض داروها

صابون ک اشتباهه اصلا استفاده کنی درسته پوستت روشن میشه اما جوش ریز زیاد میزنه. قبل از داروها یکم خیلی کم رنگ از عوارض قرص ضدباردای صورتم کک‌و‌مک زده بود  این کرم ها یکم پوستم روشن کرد اما کک‌ومک‌هام پاک نشد و بشدت جوش زده صورتم الان تقریبا ۶ماهه من جوش جوشیم. 

عزیزم منم وثل شما پلی کیستیکم از نوزده سالگی تا بیست و دو سالکی صورتم مرتبا جوش میزد پیشونیم ک پر پر ...

فدات شم نظر دادی 

وزنم که کمه ۴۹ کیلو ۱۶۰ قدم تغذیه ام فقط چیزای چزب شیرینی تعطیله حالا بعدا احتمالا دکتر تغذیه برم 

عزیزم ماینو سیکلین رو چه مدت خوردی و اینجوری نیس بعد قطع برگرده 

حداقال ادم چند ماه بدون قرص بدون جوش هم بمونه اونم واقعا خوله 

اخه میدونی من داکسی میخوردم بعد یهو دیدم خوب شدم قطعش کردم صدرتم ریخت بیرون وگرنه اونقدر شدید نی جوشام 

بعد الانم به زور پیدا میشه ماینوسیکلین ...

گفتم اگه ارزش داره بگیرم ..

بعد شما عمین ورقه ای گرفتی ؟چون میگن قاچاقه راسته ؟

و اینکه چه مدت خوردی چند تا دونه کمنون میشم بگی 💜💜