2777
2789
عنوان

مشکل جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3315 بازدید | 92 پست
داره کافیه سایتای دیگه رو بخونید من رشتم مهندسی هوافضاس کجا برم کار کنم

همون فک کردن زیرمیزی دادی معافت کردن چخبره یک تومن_برادرمن استاد تکاوره میگه همینجور الکی به هیچکس معافی نمیدن برادر😂😂😂

استاتر.گیرمون.آورده# 😜

خانم نسبتا محترم مسخره کردن دیگران کار درستی نیست در ضمن شما رو زوری اینجا نیاوردم اگه فکر میکنید ساختگی یا مسخرس جواب ندید

و انقدر برای خودم ارزش قائلم که اگه فقط ماشین منو ببینید ضعف میکنید دیگه از خونه و ویلا و چیزای دیگهم نمیگم پس نگران همسر من نباشید در ضمن از همه پسرا مهربون ترم

فقط احتاما احترام احترام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی ازشوخی گذشته اینجا چندتاخانم هستن که کمکی بهت نمیکنن هیچ بدترم میشه روحیت برو یکجایی که اطلاعات ...

ممنون من با افراد سطح پایین کاری ندارم ممنون از کمکتون و فرهنگ بالای شما 

خانم نسبتا محترم مسخره کردن دیگران کار درستی نیست در ضمن شما رو زوری اینجا نیاوردم اگه فکر میکنید سا ...

الان چرا ماشین و ویلا و خونه به رخ کشیدی؟ فرضا که داری آدم نرمال که اینطوری حرف نمیزنهمهندس هوا فضایی وقتی جنس از موتوری میگیری؟😂 میری فضا دیگه

نیس بدتر از من :/ خودِ بد هم بد میگه از من :)