2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم زیر صفره .چه راه های برای اعتماد بنفس بالا دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تقویم از این بزرگا بگیر هر روز به اندازه ای که تقویم واسه اون روز جا گذاشته برای خودت جملات مثبت بنویس

هر روز فکر کن از ویژگی های مثبتی که داری بنویس

از شرایط سختی که داشتی ولی پشت سر گذاشتی بنویس

بعد چند ماه میبینی چقدر نوشته هات فرق کرده و چه ویژگی های مثبتی رو داشتی و بهش توجه نکردی

منم کمک میخوام. یکی به من گفت جلو آینه تمرین کن. من این همه کتاب درمورد چگونه زیاد کردن افزایش اعتماد بنفس خوندم پس چرا بالا نرفته  

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
منم کمک میخوام. یکی به من گفت جلو آینه تمرین کن. من این همه کتاب درمورد چگونه زیاد کردن افزایش اعتما ...

اره دقیقا البته خانواده هم نقش مهمی در این زمینه داره

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

کسب موفقیت مهم نیس توی چه زمینه ای. هر موضوعی که خودت دوست داری. موفق بودن و داشتن تخصص حتی توی ۱ زمینع، اعتماد به نفس میده. اتفاقاً اعتماد به نفس به جایی هم هس. خیلیا اعتماد به نفس کاذب دارن یا به قولی اعتماد به سقف..‌‌.!

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

روی عزت نفستون کار کنید

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

(می دونید که یوتیوب ف_ی_ل_ت_ر هستش، پس با وی_پی_ان فعال روی لینک کلیک کنید)

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊