2777
2789
عنوان

میگن شوهرت ازت سرتره!

449 بازدید | 23 پست

اول اینکه خواهش میکنم دعوام نکنید بابت افکارم تازه شروع کردیم زندگی رو و طبعا خیلی استرس دارم.

دوم اینکه عاشق نامزدمم و با چشم باز انتخابش کردم و به نظرم فوق العاده است.

اما از یکی دو نفر ایما اشاره ها و بعضا حرفای مستقیمی گرفتم که تو خیلیی از شوهرت با فهم و کمالات تری(حیف شدی!) برای اینکه برسی بهش خودت رو میاری پایین و چه و چه

از خودم بگم که خب من خیلی کتابخونم ازبچگی و چندتا زبان هم بلدم و مهندسم و چه و چه اما خب شوهرمم استاد نقاشیه و از صفر صفر خداروشکر تنهایی کلی موفقیت کسب کرده. می خوام بگم این حرفا دو سه روزه روح وروانمو داره میخوره، شمابودید تو این موقعیت؟ چیکار کردید وقتی این حرفا رو شنیدید؟؟

خود شیفته/:

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فقط میتونم بگم لعنت به کسایی که تازه عروسو از زندگیش سرد میکنن

بله اکثرمون این حرفارو شنیدیم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

عنوان و متن باهم نمیخونن🤨

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
همینکه این حرفا روت تاثیر گذاشته ینی عاشقش نیستی 

عاشقش هستم 

ولی به هر حال منطقم کور نشده که با چشم باز انتخابش کردم ولی وقتی تکرار شد طی چند روز این حرفا اعصابم ریخت بهم

مردم بیکار زیادن که بخان ادما رو از هم سرد کنن

اگه توجه کردی به حرفاشون خوشبختی خودتو به باد دادی

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
از حسودیشون میگن  ولش کن  بیش تر جلوشون با شوهرت رمانتیک باشین بسوزن

اخه اونایی که خودشون گفتن همه چیشون ظاهرا به راهه

ولی آره الان که فکر میکنم یه رگه هایی از حسودی دیده بودم سابقا سر چیزای دیگه