2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

144 بازدید | 21 پست

سلام میخاستم از خودم بگم تابه اینجا هفته ۱۹ بارداری هستم و اولین بچمم هست؛از روز اول نه حالت تهوع داشتم ن ویار خاصی یکم فقد افت فشار بعضی اوقات؛نه کسل میشدم همیشه هم گرممه صورتمم جوش نزده بود فقد اولین روزا یکم جوش زدم که چن روزه رفت موهای بدنمم رشدش کم نبود مث سابق گاهی هم بیشتر!ضربان قلب بچه هم ۱۴۰ تا بود؛تکون هاشو تابه الان هم نفهمیدم؛تو ۱۲ هفتگی گفتن پسرِ اما توی ۱۸ هفتگی گفتن دختره خاستم بگم این حالت های من کاملا ب پسر میخورد اما شد دختر ب حالت ها اکتفا نکنید

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام حالت تهوع از اول نداشتم صورتم نه جوش زده و نه لک.ترشی و شیرینی دوس دارم.البته من بیشتر بدنم یخه تا گرم.بهم تو ان تی گفتن احتمالا دختر.هنوز آنومالی نرفتم

همه کسم دخترم❤
یسوال دارم عزیزم اقداماتت به چه صورت بود؟ نزدیک تخمک گذاری اقدام میکردی یااینکه از بعد پریود یشب در ...

عزیزم من سال اول ازدواجم بود نزدیکی هام خوب بود بعد پریودی اینام هفته ای دو بار رو رابطه داشتم البته ۴ ماه اقدام کردم بعد حامله شدم

من حالتهام باشما فرق میکرد تو نت میخوندم حالتهام به پسر میخورد اینایی که شما میگی من شنیدم به دختر ...

اخی عزیزم والا من به باور های عامیانه و گفتن بقیه که میگفتن پسر داشته باشی زرنگ تر میشی بچه دیرتر تکون میخوره و جوش و لک هم‌نمیاری ضربان قلبشم کم بود که میگفتن دخترا همه بالای ۱۴۰ تان

منم مثل توام حالت تهوع از اول نداشتم صورتم نه جوش زده و نه لک.ترشی و شیرینی دوس دارم.البته من بیشتر ...

عزیزه دلم خدا نی نی نازتو حافظ باشه😍 سونو ان تی اگ خیلی طرف دقیق و ماهر باشه درست میگه من جایی رفتم ک طرف جوون بود فک کنم تجربه ش کم بود

عزیزه دلم خدا نی نی نازتو حافظ باشه😍 سونو ان تی اگ خیلی طرف دقیق و ماهر باشه درست میگه من جایی رفتم ...

فدات مرسی همچنین نی نی شمارو.من جای خوب رفتم همه تعریف میکنن تجربه هم داره حالا یه هفته یا 10روز دیگ میرم آنومالی مشخص میشه

همه کسم دخترم❤

مبارکه همیشه میگن دختره احتمال خطاش زیاده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من عاشق چیزای ترش بودم خیار خیلی میخوردم هنوزم میخورم خیارشور که نگم هرشب زنگ میزدم شوهرم از سرکارداری میای خیارشور یادت نرررههه داره تموم میشه🤣ریخت کاکائو یا کلا چیزای شیرینو میدیدم بالا میاوردم

از بوی همه ی غذا ها متنفربودم از گوشت و مرغم بدم اومده بود حتی به بوی سبزی ام حساس شده بودم بیشتر صبح یا ظهربالا میاوردم و......

نی نیم پسره

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍