2777
2789

بعضی از عروس خانوما ک من خودمن عروس خانواده ام.واقعا توقع بیخود و بیجهت دارن...والا من اینجا تاپیک میبینم نوشته مادرشوهرم ب من سکه نداد خواهر شوهرم ب من پا گشا نداد.جاریم واسم یلدایی نیاورد ..مادرشوهرم اینا عیدی ندادن...بخدا ما تو قرن ۲۰۲۰هستیم این افکار قرون وستایی رو بزاریم کنار ..ـبیاید با چشم ودل سیری وارد خانواده بشیم...این رسم و رسومات بزارید کنار ...طوری برخورد کنیم ک دوست دلریم فرزندانمون دراینده برخورد کنن...هدیه اسمش روشه هر کس بخواد میده ...هر کس نخواد نمیده ...مقدارش ب خودش بستگی داره...درست هم نیست ک میگن سربلندم نکردن...اگه ارزش من عروس با ده گرم طلا میخواد اثبات شه ک هیچی دیگه...بخدا ما تو محلمون همه داراییمون درحد بالاس...ولی ی روز تو مسجد محل قرار گڋاشتن ک کسی ک فوت میشه لطفا مراسم نگیرید ولیمه رو بدید بهزیستی...واقعا اگه خانواده ای ندار باشه خدای نکرده همچین مشکلی واسش پیش بیاد شدمنده میشه...الان ۴ساله مراسم برگزار نمیشه...فقط ختم اونم فقط خرما پخش میکنن...حتی میوه هم ن....

مراسم عروسی ها هم اگه جم و جورتر بشع خیلی بهتره...تو فامیل دیگه چشم و هم چشمی پیش نمیاد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه ولی خوب پس خانواده پسر هم با چشم و دل سیری بیان جلو جهیزیه و سیسمونی نخوان توقع پاگشا و‌کادو و حمایت پدزن مادرزن نداشته باشن بالاخره یک طرفه که نمیشه ساده بگیرن و چشم دل سیر باشن!!!مشکل اونجا شروع میشه که همه توقعات رودارن اما طرف خودشون رو انجام نمیدن 

دوطرف ساده بگیرن عالیه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

اره واقعا کاش همه این رسم رسوما کمتر بشه.

ولی وقتی یه دختر با کلی آرزو وارد خونواده ای میشه آرزو داره.

خونواده شوهر هییییچ کادویی بهم ندادن حتی سر عقد حتی پاگشا حتی عید ......

ولی برام مهم نیست در عوض منم هییییچ کادویی براشون نمیگیرم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

تا وقتی تلافی هست دیگه چرا ادم ناراحت بشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

منم موافقم 

فقط یه مخالفتی با اون خانواده هایی دارم که مثلا برای یه عروس یا یه داماد هیچکاری نمیکنن ولی برای بقیشون سنگ تموم میذارن. اینجاست که تبعیض و بدجنسی باعث اختلاف میشه. اگر قراره کاری انجام نشه واسه هیچکدوم انجام نشه.دیدم که میگم

از تجملات دوری کنیم تا فکرمون آسوده باشه

خیلی خوبه ولی خوب پس خانواده پسر هم با چشم و دل سیری بیان جلو جهیزیه و سیسمونی نخوان توقع پاگشا و‌کا ...

بله این توافقات تو خواستکاری باید اعمال شه...تا بعدا دلخوری نباشه

منم موافقم  فقط یه مخالفتی با اون خانواده هایی دارم که مثلا برای یه عروس یا یه داماد هیچکاری ن ...

آفرین...بنظرم اگه کلا بدون تبعیض برداشته شه...شادی تو خانواده ها غوقا میکنه

موافقم باهاتون

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

خیلی به فرهنگ دو طرف بستگی داره

منم تا مجرد بودم طرز فکرم این طوری بود

اولشم بی توقع وارد خانواده شوهر شدم

ولی خب اونا همیشه ی خدا طلب کار بودن 

هی میگفتن فلان کارو خانواده ت نکردن 

یه کار کوچیکم انجام میدادن هی منت میزاشتن 

خب اینا تاثیر داره آدم وقتی مدام براش تکرار کنن کم کم میگه این کارم نکردید فلان چیزم نخرید

بله هدیه اسمش روشه ولی حالا یکی داد دیگه انقدر هزار بار نباید بگه 

وقتی خانواده شوهر منت کوچیک ترین کاراشونو رو سر عروس میزارن

عروسم یواش یواش ایراد گیر میشه 

هی میری دنبال رسم و رسوم میبینی خیلی کمتر از وظیفه شونم انجام دادن

وگرنه من اصلا تو فاز رسم و رسوم نبودم نمیدونستم چی به چیه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑