2777
2789
عنوان

چه راحت

111 بازدید | 8 پست

چقدر راحت بعضیا وارد زندگی یه نفر میشن خودشونو وابسته بهت نشون میدن تو زندگیت تنش ایجاد میکنن قربون صدقت میرن ولی یهو میفهمی اون آدم هزار رنگ داره و تو فقط توی یک قسمت کوچیکی از اون رنگ ها داری بازی میخوری یه بازی که هر لحظه اون بخواد تموم میشه هر لحظه ایی که حس مسخره کردنش حس معطل کردنش حس دوست داشتن دروغینش تموم بشه کاشکی بفهمن این دنیا عدالت داره و خدایی که همه چی رو مببینه (من مردم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تجربه آسون به دست نمیاد، تجربه میکنی تا همه ی خودت رو خرج یه نفر نکنی، تجربه میکنی تا همه ی اعتمادت رو خرج یه نفر نکنی، تجربه میکنی و میفهمی هیچ چیز از هیچکس بعید نیست، دیگه حتی ازدواجم کنی خودت رو نادیده نمی گیری و غرق یه نفر نمی شی، 

از این تجارب هممون داریم، چیزی که نکشتت، قویترت میکنه

خخیلی از  این احساس ها داشتم و فکر میکردم تمومی نداره بعد یه مدت میفهمی که چقدر از این روزات هدر رفته بیخیال باش با خودت بگو به جهنم بره لیاقت تو رو ندااشت که رفته 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

چوب خدا صدا نداره هیچ بدی بدون جواب نمیمونه دیدم که میگم خود منم بدی کرده بودم دیدم دلشکستن خیلی  بده 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم
چوب خدا صدا نداره هیچ بدی بدون جواب نمیمونه دیدم که میگم خود منم بدی کرده بودم دیدم دلشکستن خیلی &nb ...

آره منم سپردمش بخدا البته عشق و عاشقی نبوده یه حس دوست معمولی ولی فرقش این بود که دختر بود به خدا سپردمش

آره منم سپردمش بخدا البته عشق و عاشقی نبوده یه حس دوست معمولی ولی فرقش این بود که دختر بود به خدا سپ ...

چه دختر چه پسر چه خواهر چه برادر خدا هر بدی و خوبی رومیبینه