2777
2789
عنوان

بی مسوولیتی خانواده شوهر توی خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 83 پست
واقعا منم همینو میگم که بابا من به درک بچمم اصلا هیچی پسر خودتون و دریابید چرا هنیشه کاری میکنید که ...

باز خوبه شوهرت این درکو داره شوهر من هرچی داره از بابامه ولی باز خانواده خودشو ترجیح میده با اینکه ماشین زیرپاشم حتی از دستش گرفتن 

انتظاراش که میرسه از بابای منه ولی تا حرفی بزنی راجب خانوادش کم مونده ادمو طلاق بده

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
بحث بی مسوولیتیه اوناس وگرنه من نیازی به کمک بقیه ندارم ولی اونا هم در قبال نوه شون باید مسوولیت پذی ...

نه من اینجوری فکر نمیکنم وقتی ما بچه دار میشیم خودمون مسئولیت پذیر هستیم در قبال کودکمون نمیتونیم از پدر بزرگ مادر بزرگ توقع داشته باشیم ما خودمون سیسمونی گرفتیم از کسی چیزی نخواستیم چون این بچه ماست و مسئولیتش با ماست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز خوبه شوهرت این درکو داره شوهر من هرچی داره از بابامه ولی باز خانواده خودشو ترجیح میده با اینکه م ...

از اول باید براش روشن میکردی خوب و بد و عزیزم

مامان نی نی..... ایز لودینگ   
نه من اینجوری فکر نمیکنم وقتی ما بچه دار میشیم خودمون مسئولیت پذیر هستیم در قبال کودکمون نمیتونیم از ...

خانواده من خیلی دلسوزن خیلی همه چی رو وظیفه خودشون میدونن نزاشتن من و شوهرم بخریم با اینکه خرید سیسمونی برای همسرم اصلا کاری نداشت ولی برای تشکر از مامانم براش یه دستبند طلا گرفت شوهرم 

اما خانواده همسرم حتی یه تیکه لباس هم نگرفتن کادو هم که درست حسابی نمیدن! دیگه اینا که وظیفه هست نیسن ؟ چطور ما باید برای روز مادر و پدر و تولد و همه چی کادوی خوب بدیم ولی اینکه نوه شون به دنیا میاد هیچ وظیفه ای ندارن ؟؟؟ 

یه انتظاراتی از خانواده شوهر دارین که من از خانواده خودم ندارم 🙃💕

اینکه شما از جانب خانوادتون حمایت نمیشین تقصیر بقیه نیست  

شاید شما هم واسه خانوادتون هیچ کاری نمیکنید 🤕

اینکه شما از جانب خانوادتون حمایت نمیشین تقصیر بقیه نیست   شاید شما هم واسه خانوادتون هیچ کاری ...

نه عزیزم خیلی ام‌حمایت میشم از هر دو‌طرف 

ولی یادگرفتم توی زندگی از هیچکس جز خودم انتظار نداشته باشن 

هرچیزیم‌بهم میدن دستشون درد نکنه زحمت میکشن لطف دارن به من 

ولی من تایین نمیکنم که چرا فلان کار و نکردن چرا فلان کار و کردن 

چیزی ام توی زندگیم کم‌باشه خودم فراهمش‌میکنم‌‌برای خودم 

حق فرزندی و عروس یک خانواده بودن رو هم با احترام بجا میارم 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
نه عزیزم خیلی ام‌حمایت میشم از هر دو‌طرف  ولی یادگرفتم توی زندگی از هیچکس جز خودم انتظار نداشت ...

همین دیگه خودتون گفتین جوابتونو چون حمایت میشین از طرف خانواده شوهر الان دارین این حرف و میزنید اما اگه واسه هیچ کدوم از مراحل زندگی خانواده همسر کاری براتون نمیکردن و فقط خانواده خودت بودن اونوقت بیشتر درک میکردین