2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق یه سلبریتی شدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من همیشه عاشقم🤣🤣🤣🤣 الان یه ساله رو نورمن ریداس کراش زدم 

لعنتی جذاب🤩🤩

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
نود و نه درصد دخترای دهه شصت و هفتاد و هشتاد عاشق احسان علیخانی اند البته برای من مثل خواهرم بوده ه ...

وای من هیچوقت از علیخانی خوشم نمیومد ،🙄

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

اوووو تا دلت بخواد دیگه برام عادی شده😅😅😅

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
اره فرزاد حسنی خیلی هم ضایع بازی براش دراوردم الان از خودم خجالت میکشم رفته بودم بهش میگفتم شما هم ...

وای کجا من.از ده سالگی بدجور درگیر این.موضوع بودم.اول عابدزاده و بعد حسنی ک.۱۵ یا ۱۶ داشتم.بعدش هنوزم هست یکی ولی الحمدلله کمتر شده وبهوش اومدم.پ اشتباهی کردم 

خاک تو سرم کلاس هفتم بودم رو محسن افشانی کراش داشتم اون موقه ترانه مادری پخش میشد ،پسره لوس بچه ننه برام جذاب بود😂😂😂 تو تخیلاتم عاشقم بود و میومد خاستگاری ،منتهی بابام قبول نمکرد 😂😂

خدایا شکرت 🧚🏼‍♀
2790
2778
2791
2779
2792