2777
2789
عنوان

زندگی مامان بابای من بخاطر زنای دیگه که با

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 132 پست
همکارم میگه داره از زنش طلاق میگیره و رابطه ای ندارن 😑حالا نمیگه که اینا بخاطر این فتنه گر بوجود او ...

با همکارت حرف نزن قطع ارتباط باش...این زنا ببخشیدا خیلی کثیفن...ایشالا ک یکی از خودشون بدتر بیاد زندگیشونو نابود کنه تا بفهمه رو خرابه های زندگی یکی دیگه نباید خونه بسازه...

دور از جون جمع خیلی زیاد شدن زنای کثیف و هرزه هم متاهلا هم مجردا...

دوسش دارم چیه؟واقعا چجوری میشه یه مردی ک زنش هنوز کنارشه دوست داشت؟مردی ک ب زن عقدیش و بچش رحم نمیکنه دوست داشتن داره؟؟؟؟

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
بخدا داغوووون شدم شاگرد اول مدرسه بودم ولی بعد اون اتفاقات کلا یکی دیگه شدم همکارمم تو زندگی یه مردم ...

چی بگم مردی ک ب بچش وفا نمیکنه ، توقع داری غریبه بیاد وفا کنه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علف هرز ریشه کن نمیشه این جمله واقعا سس ماست میخاد

سس ماست چیه؟

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
نه بی گناه نیست اما من در جریانم که چند بار مرده برگشته بود سمت زنش بعد این دوستم رفته بود دعا گرفته ...

من یبارهمین جریان برام پیش اومده شوهرم افتاده بودتواین کارنمیدونم چه جوری میوفتادنبالش میرفت  رفتم پیش یه دعانویس خوب براش دعاگرفتم برگشت یعنی همچین زنایی هم هستن که زندگی کسی روخراب کنن الان به روی شوهرم میارم خجالت میکشه ازم میگه حرفشونزن حالم بدمیشه

هیپنو تراپیست هستم🧚‍♀️

واقعا مشکل از دو طرفه

سال ۹۷ همکار متاهلم تریپ عاشقی اومد

چند ساعت بعدش به ی بهانه رفتم در خونشون

با خانمش حرف زدم و رفیق شدم

با ی سری ترفندها،کلا ازم ترسید و الان فقط رد میشه از کنارم و حتی سلام هم نمیگه

دلایل مردای متاهل برای رابطه با بقیه:

من نمیخاستمش زنمو بزور گرفتن 

خیلی وقته باهم رابطه نداریم. 

بخاطر بچه هام طلاقش نمیدم وگرنه من اصلا نمیخامش 

ماشالا خانومای خونه خراب کنم با این دوتا جمله وا میدن و زندگی یکدگ رو خراب میکنن 

خدایااااااا شکرررررت 

به نظر من مرگ و میرهای وحشتناک, زیاد شدن مریضی های جدا از بحث علمی و منطقیش خیلی به رفتار آدما تو این دنیا بستگی داره یه کسی که میاد تو زندگی کس دیگه ای و باعث خراب شدن زندگی زوجین و به تبع اون فرزندان اون خانواده میشه یه جوری تو این دنیا باید تاوان بده .واسه همین کرونا میاد انفولانزا انواع و اقسام سرطان ها میشه .در زندگی شاهد خیلی از این اتفاقا و تاوان ها در زندگی دیگران بودم .البته توسعه فناوری و ارتباطات بی تاثیر نیست در شکل گیری این روابط منتهی جنبه و ظرفیت انسان خیلی تاثیر داره .اینه که چند شخص با تنوع جنسیت در یک محیط مثلا اداری با هم کار می کنند باید خیلی انسان های با ظرفیت و از لحاظ خانوادگی سرشار از محبت باشند و الا به هر ناز و عشوه ای از طرف مقابل دچار لغزش و اشتباه میشند.پس هر کس بخواد چه زن و چه مردشو از اینجور مسائل دور کنه باید سرشار از محبت کنه .انیدوارم هز اینجور اتفاقا تو زندگی هیچ کسی میش نیاد.

با همکارت حرف نزن قطع ارتباط باش...این زنا ببخشیدا خیلی کثیفن...ایشالا ک یکی از خودشون بدتر بیاد زند ...

نه دیگه باهاش صحبت نمیکنم اگه تا الانم صحبت میکردم واسه این بود که راهنماییش کنم اشتباه نکنه ولی این نمیخوهد بفهمه 

من میگم تو مسائل فساد و فحشا 50 درصد مرد و 50 درصد زن مقصره... 

هر کدومشون اگه انسانیت خودشونو به تنهایی حفظ کنن کافیه واسه شکل نگرفتن فساد (زمانی نطفه گناه بسته میشه که زن و مرد هر دو بویی از انسایت و وفاداری و تهعد و... نبرده باشن) 

متاسفانه متاسفانه آقایون و خانوما هر کدومشون سعی در توجیه رفتار زشتشون دارن(هیچ کس نمیاد بگه ماست من ترشه) 

بنظرم جامعه مون پر شده از مردها و زن های سست که با کوچیکترین کم توجهی... بی پولی... و... خودشونو آزاد میبینن در برابر ایجاد رابطه جدید با نفر سوم... 

کاش یاد بگیریم زندگی همیشه گل و بلبل نیست و سعی کنیم وقتی یچیزی خراب میشه تعمیرش کنیم نه تعویض... و اینکه اینقدر سعی نکنیم گناهمون رو بندازیم گردن این و اون... 

زِنا گناهِ کبیره ست... چقدر دل ها و فکر های زن ها و مردها و بچه های کوچولو با یه کلمه که آره من عاشق شدم و دیگه شما رو نمیخوام شکسته و داغون شده...

ظلم# _ممنوع

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
من میگم تو مسائل فساد و فحشا 50 درصد مرد و 50 درصد زن مقصره...  هر کدومشون اگه انسانیت خودشونو ...

اینا که با نفر سومی رابطه دارن خصوصا اقایون کارشون رو صیغه موقت هم توجیح شرعی و هم قانونی می کنند .متاسفانه شرع به مرد این اجازه رو داده ولی به نظر من صیغه ای که دل زن و بچه ادمو به درد بیاره نه تنها رابطه حلال و مشروعی نیست بلکه از زنا هم بالاتره.در صدر اسلام با توجه به شرایط خاصی که اون زمان بوده و مردها بیشتر در جنگ حضور داشتند و شاید ماه ها و سال ها از زناشون دور بودند و پیامبراسلام  (ص) متعه رو با توجه به دستور خداوند پیشنهاد می کرده که نیازشون برطرف بشه که به گناه بیوفتن نه مثل الان که شخص صاحب زوجه هست و بهش دسترسی داره ولی هرزچندگاهی با شخص سومی تحت عنوان صیغه موقت رابطه برقرار می کنند و به این طریق هم سر خودش و هم سر زنش کلاه میذاره.به نظر باید بازنگری در قانون صورت بگیره و اینجور روابط در شرایط حساس کنونی و با توجه به پیشرفت علم و تلونوژی و در دسترس بودن مردها و زن های غریبه به اسانی غیر قانونی بشه.