کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
مرسی عزیزم یعنی اول حوله بعد کاسه بعد حوله بعد سینی ؟؟؟ انوقت میچرخه؟؟؟؟
خب باید با دستت نگه داری البته یه مدلی هست اول خامه رو صاف کن نیازی نیست خیلی صاف باشه
بعد قاشقو بذار فریزر خامتم باید سفت باشه با قاشق تکه تکه خامه بردار بهش میگن قاشقی راحته
یا اینکه کیکتو پودر کن بادست بچسبون رو خامه
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه من خیلی کیک و شیرینی های مختلف طبق کلیپ ها درست کردم. اینم طبق چیزایی ک دیدم اسون بنظر میاد
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊