2777
2789
عنوان

بین این همه دختر خوشگل کی نگاه من میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2484 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیز هم 😂😎

😂تومنی یا من توم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

اسی چرا یک  کاری برا خودت  دست پا نمیکنی

من ۵ساله میام نی نی سایت اما کاربر خاموش بودم   همه تونو میشناسم بارها بارها با همه تون گریه کردم خندیدم غصه خوردم شادی کردم  بنا بر دلایلی تصمیم گرفتم امروز عضو شم
من فوق لیسانس دارم همه کارا داغون به خاطر کرونا هم کارا کم شده

خاله منم فوق لیسانس داره تو سیسمونی فروشندگی میکنه ماهی ی تومن چند ماهه پولاشو جمع کرده تا عید دیگهدعمل میکنه انشالا .ب قول خودش ی شارژم با حقوقش نمی خره 😁

اا بس کنید دیگه هی میخوام جدی باشم گریه کنم همش خندم میندازین😂

گریه نکن بابا ما که خوشگلیم کجای دنیا رو گرفتیم😂😂😂😂😂قر بده قرر💃💃💃💃💃💃💃

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

با اجازه ا‌ز استارتر عزیز

یه دختر سه ساله سرطان خون داره براش حمد بخونید لطفا انشاالله حاجت روا شید 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792