2777
2789
عنوان

ی مردی مزاحمم شد بردمش کلانتری

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 151 پست
خیلی کار بدی کردی پیش. شوهرت قلدر بازی در آوردی غیرتشو خدشه دار کردی و آبروی ی مسلمان رو میبری بخا ...

من هیچ کار بدی نکردم وقتی ی نر بیشعور ب خودش اجازه میده ب ناموس مردم دست درازی کنه شوهرم کاملا پشتمه و هیچم غیرتش برنخورده اگر اینکارو نمیکردم ممکن بود فردا متجاوز بشه اگر مسلمان بود و ابرو واسش مهم بود قطعا دست درازی نمیکرد

حیف توبه های بعد اون گناه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن همشون پشتمو گرفتن ب غلط کردن افتاد التماس کرد رضایت بده گفتم نه باید بیای دادسرا برات پرونده بشه

خیلی کار خوبی کردین اگه همه زنا انقد غیرت و شجاعت داشتن انقد پررو نمیشدن اینجور آدما انقد جامعه ناامن نمیشد 

امیدوارم تجربه آخرتون باشه 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
خیلی خوشحالم خیلی حداقل شب وقت خواب نمیگم کاش سکوت نکرده بودم

همسرت چی گفت؟ خیلی خوب کاری کردی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
عزیرم چرا خوشحال نباشه؟ یه مرتیکه هیز دست گذاشته به کمرش یعنی چی آخه جلو شوهرم آدم امنیت نداشته باسه ...

من خیلی ساده ام 

ولی خب از بعدشم میترسم میگم نکنه دشمنم بشه ولم‌نکنه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

شما با موتور بودین یا اون.هر چقد فکر میکنم حالا هر کدومتون با موتور بودین سرعت سواره و پیاده خیلی فرق داره.این وسط شوهرتون واکنشش چی بود؟نمیدونم ماها خیلی این مسائل ناموسیو جمعش میکنیم یا شماها خیلی بازش میکنید

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خیلی کار بدی کردی پیش. شوهرت قلدر بازی در آوردی غیرتشو خدشه دار کردی و آبروی ی مسلمان رو میبری بخا ...

واقعا جدیه این حرفات؟ 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف

وای وای خدایاااااا تا برات گزارش نزدم پاک کن 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
شما با موتور بودین یا اون.هر چقد فکر میکنم حالا هر کدومتون با موتور بودین سرعت سواره و پیاده خیلی فر ...

شما کار اشتباهی میکنید هرزنی اگر قاطع برخورد کنه هیچ مردی جرات دست درازی نداره.

شوهرمم گفت کارت عالی بود خوب کردی

حیف توبه های بعد اون گناه.