2777
2789
عنوان

گفتن یا نگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 37 پست
پس نطرتون اینه که بهتره گفت...

بعله

حالا مشکلی واست پیش اومده ک میخوای ب طرف بگی و روت نمیشه؟😂

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعله حالا مشکلی واست پیش اومده ک میخوای ب طرف بگی و روت نمیشه؟😂

نه عزیزم مشکلم با خودمه که از بس ناراحتیم و نگفتم و به رو نیاوردم ازم انتطار ندارن بگم و جدیدا دارم سعی میکنم بگم که دو موردش کاملا ناموفق بوده....

گفتم شاید کلا بهتر باشه نگممم....چون اینطوری دورم خالی میشه ک...

ن عشخولم

دور و برت خالی بشه بهتر از اینکه پر از ادم هایی باشه ک نسبت ب همشون خشم فروخورده داری

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
ن عشخولم دور و برت خالی بشه بهتر از اینکه پر از ادم هایی باشه ک نسبت ب همشون خشم فروخورده داری

اینم حرفیه....

من همیشه ایتطور بودم که مثلا میگفتم این ادم برای مثال خواهر من واسم عزیزه این کارو کرد مهم نیست فراموش میکردم حتی تو روش لیخند میزدم اما دیدم دورم پر شده از ادمای متوقع که هر طور دوست دارن با من رفتار میکنن ولی من جرات یه انتقاد کوچیکم ازشون ندارم ...... وقتی گفتم از این بابت ناراحتم جوری بهم توپیدن که انگار چکار کردم.... درصورتی که من خودم چون خیلی به ناراحتی بقیه بها میدم وقتی کسی دلخوریش و بگه سعی میکنم توصیح بدم توجیحش کنم که سوتفاهم بوده و... در نهایت از دلش در بیارم نه که زبونم وا بشه و منم ردیف کنم ناراحتی هام‌‌‌‌ و....

اینم حرفیه.... من همیشه ایتطور بودم که مثلا میگفتم این ادم برای مثال خواهر من واسم عزیزه این کارو ک ...

مطمئنم تو برای بقیه به اندازه ای ک خودت دوسشون داری بهت بها نمیدن و بهت اهمیت نمیدن

♡سلامتی روحت اولویتت باشه