2777
2789
عنوان

سامبینال،😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 138 پست
اونا که کامل نیست😐😂

واقعا،😂😂😂

فکر کنم ۳۵ دقیقه هستن 

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
اخه من ی جا خوندم میگ باید تمرکز کنی رو صدا مثلا شما جوری بودی ک فقط مثل ی اهنگ گوشش میدادی..اصن نمی ...

چرا روش تمرکز میکردم ولی نه در این حد که فقط تویه جای آروم بخوابم و بهش فک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا،😂😂😂 فکر کنم ۳۵ دقیقه هستن 

نه کاملاش هزینه ایه چهل به بالا اپارات کاملاش تو تلگرام هم هست بعد من الان چک کردم از بیست دیقه به بالا تو اپارات نبود از کجا دان کردی🤦🏻‍♀️😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

[QUOTE=168390664]تو گوگل بزن سامبینال چشم سبز بعد یکی از فیلم هاشو دانلود کن فقط خواستم باشه مطمئن باشه فقط صداشو بای عکس ازفیلمی دانلودکردی میفرستی

یک موبلندهمیشه خوش قلبه همیشه جذابه همیشه باحاله همیشه مهربون
همه چی هر چی که بخوای جذب پول وثروت سلامتی .شانس و بلند شدن مو و مژه و...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
نه کاملاش هزینه ایه چهل به بالا اپارات کاملاش تو تلگرام هم هست بعد من الان چک کردم از بیست دیقه به ب ...

واقعا نبود🥴

کاش نی نی سایت یجوری بود می‌تونستم برات بفرستمش،😂😂

اره منم از ساب زیاد نتیجه گرفتم هستیم بزار

میشه بگی چیا؟؟؟ منم شروعکردم گوش بدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه کاملاش هزینه ایه چهل به بالا اپارات کاملاش تو تلگرام هم هست بعد من الان چک کردم از بیست دیقه به ب ...

عکس اون سابمینالی  که دارم رو فیلمش فقط عکس یه چشم سبز بود،🥴

من میخوام گوش بدم می ترسم  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
از کجا ساب میاری؟؟؟ بیا خصوصی منم علاقه مندم

از گوگل دانلود کردم ولی تو اینستا به پیج های میفروشن مثلت من یکی رو دیده بودم به ساب رو میداد بیست تومان