ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بچه ها به نظرتون چیکار کنم فالورام بره بالا. اخه پیجمم بد نیست. اموزش های کاربردی میذارم. نمیدونم مر ...
مردم ما عادت دارن احمق ها رو دنبال کنند
من خودم تو پیجم که دارم داستان ازدواجمو می نویسم (هدف دار) ، دایرکتم بالای صد نفر پیام میدن ولی همونا فالو نمیکنن ، لایک هم که اصلا
فکر کن در مورد هر قسمت ده تا پیام میده یه لایک نمی کنه!
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
هیچمانعی نیستعزیزکم اگه بخوای و پیش رو بگیری حتماااا میتوونی😍😍😍😍
مانع بابامه که فقط میگه دندون پزشکی بخون بااینکه اصلا علاقه ندارم وعاشق طراحی لباسم کاش موافقت کنه با این نظرم ای خدا ۲ ساله دارم روش کار میکنم قبول کنه اما دریغ😓
13 سال پیش تو کتابخونه دانشگاه کار میکردم .انصراف دادم .چند سال هم کارهای حسابداری و سفارش و کنترل ا ...
ببخشید من قصد دارم شال و روسزی بزنم منتهی به صورت اینترنتی عمده فروش خوب میشناسی؟ درامد حداقلی چقدره
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
بچه ها به نظرتون چیکار کنم فالورام بره بالا. اخه پیجمم بد نیست. اموزش های کاربردی میذارم. نمیدونم مر ...
عزیرم باید حتما حتما تبلیغ کنی تا دیده بشی. باید ادمین اینستا رو آموزش ببینی برو توی گوگل سرچ کن کلی کتاب و مقاله هست. خب باید مردم رو به خودت جذب کنی وگرنه الان همه چیز کاربردی میزارن دیگه. باید چالش بزاری مسابقه بزاری نظر بخوای ازشون که چیکاز کنی بهتر بشن هر شب یه تایمی چیزای خاص مطالب خاص یابد بزاری
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
یه پیج با فالور بالا داریم. فعال هم هست. ولی بنظرت پیج رو ببندم یا باز بزارم تا درخواست بدن فالو کنم
[QUOTE=168388577]واقعا که😐 واقعا هم احمق هارو معروف میکنند😐😐 پیج اینستاتو بده فالو کنیم عمدیگرو دنبال کنیم 😍😍😍 ...[/QU]
من اسم پیجم همین نام کاربریمه
پیجتو بده
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
میشه بیای پیجمو ببینی بعد نظر بدی که چیکار کنم بهتر بشه؟ خیلی برام مهمه. Ordi_be_eshgh99
باشه گلم