2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12107 بازدید | 1943 پست
نی نی یار جواب ژینا رو دادین⁉️ یا فقط جواب مارو نمیدین😕

سلام عزیزم

پست توهین فقط با گزارش رسیدگی میشه تاپیک بزنن رسیدگی نمیشه یا تگ کنن شاید نبینیم ولی یه چیزایی رو نمیتونم من رسیدگی کنم ماشالله همتون خانمهای بالغ هستین یعنی با کوچیکترین حرفی که کاربر میزنه من برم بگم نزن؟ مثلا یک کاربر اسم کاربر رو چیز دیگه میگه من برم بهشون تذکر بدم؟ خب اینجا میتونن خودشون بدون توهین بهش بگن فلانی من ناراحت شدم اسممو مسخره کردی یا کسی تهمت میزنه باید خودتون از خودتون دفاع کنین البته بدون توهین و دعوا

اگر کسی براتون تاپیک میزنه گزارش بزنین رسیدگی میشه من اون تاپیک دیدم نی نی یار شب امدن تو تاپیک بهشون تذکر دادن بعد به شیفت هم باید نگاه کنین من الان صبح هستم وقتی غروب دعوا میشه من نیستم که وقتی بیامم رسیدگی نمیکنم باید باشم برای همینه میگم گزارش بزنین چون نی نی یاری که شیفتش هست رسیدگی میکنه همیشه رسیدگی قطع کاربری نیست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم پست توهین فقط با گزارش رسیدگی میشه تاپیک بزنن رسیدگی نمیشه یا تگ کنن شاید نبینیم ولی یه ...

نی نی یار جان من نمیتونم کسی رو تگ کنم حتی شما رو 

میشه کاربریم رو درست کنید(ᗒᗣᗕ)

نی نی یار مهربونم من کاربرzemestoon96 هستم.فعلا خودمو برا ی مدت تعلیق کردم. من احترام زیادی برای شم ...

امیدوارم نگار این پستها رو ببینه و دفعه بعد که امد دیگه دعوا نکنه

عزیزم گلم باور کن نمیشه برگردونم لطفا اصرار نکنین به خودتون برسین غذا بخورین که چند روز دیگه نگار امد بتونین باهاش کل کل کنین

@نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_5     سلام بر عزیزان ما حق انتقاد داریم اینجا ...

سلام عزیزم حق انتقاد دارین با لحن خوب و مهربون اگر این کاربرا بچه هستن رفتار ما باید طوری باشه که الگوی خوب باشیم براشون از ما صبر و مهربونی رو یاد بگیرن

سلام عزیزم پست توهین فقط با گزارش رسیدگی میشه تاپیک بزنن رسیدگی نمیشه یا تگ کنن شاید نبینیم ولی یه ...

ن عزیزم شما در جریان نیستی نی نی یار شب در جریان هستن کاربر عقرب تهمت کلاهبرداری زده و کس دیگه ای رو متهم کرده نی نی یار شب بهشون پیام داده اما ایشون جواب ندادن نی نی یار میگه ک آنلاین نیست اما از اون تاریخ چندین بار تاپیک زده خواستم اگه میشه رسیدگی کنید 

در ضمن در دائما نی نی سایتی ها ی ایشون همه چیز هست میتونید برید مشاهده کنید ک کاربر جید رو   متهم کرده اما ایشون از هیچی خبر نداشته @جید   @aghrab  

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
سلام عزیزم حق انتقاد دارین با لحن خوب و مهربون اگر این کاربرا بچه هستن رفتار ما باید طوری باشه که ال ...

ممنون از لحن زیبای شما چشم حتما ب قول معروف با بچه باید با زبون خودش صحبت کرد من اینو فراموش کرده بودم قربان شما😘😘

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌