2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12087 بازدید | 1943 پست
نه☹

بویایی داری؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@ellllllll6556    ‍

😁😁😁 

درباره خودت خیلی دختر باحالی هستی تا اینجا که شناختمت 

درباره نگارم‌ خیلی دختر با معرفتیه رفیق خیلی خوبیه براتون و از همه مهم تر خیلی خله 😁😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
😦🍃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جدی؟کی اسمش چیبود وووی حواسم نبوده حتما همون رویا؟😂😂😂

اره همون موجود نحس خنگ😂😂

چميدونم ١.٢ بار ديدم لايك كردي گفتم پاشم برم كبوودش كنم

باز گفتم اشكال نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مررسي عزيزم❤️❤️ دوستمم با من حاملس انقد حالش خووبه ميشينه كله پاچه ميخوره😐😐 اونوقت من پنير ميخو ...

😂اخییی😄😄

ماه های اول همینطوره

مامان منم تا 3 ماهگی حالت تهوع داشت و گلاب ب روت بالا میاورد

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اوووخیییی😍😂😂حسودخانوم من چطوره😍😂😂 تو ک عشخ‌منی😍دردت ب قلبم خواهری😍تو پت منی😍😂😂

😃😃😃😃😃😃😃😃جان جان اگ بدونی چجوری ذوق کردم بخدا😂😂😍😍😍

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
گرازشی گرازتع😶😐

هاع اینم هس باریکالا/

نگین راستش منم اولا از تو خوشم نمیومد...میگفتم این چرا اینجورهههههههه..لان خواهریع منی بیشور  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
قااااه_قاااااه😂#   من اولا اصلا ازت خوشم نمیومد سحر   ولی الان خیلی دوست دارم پل ...

منو دوست داری ...................................بیا بخلم عشخم...................................منو تو رو دوست دارم..................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
آروم با معرفت حس میکنم فقط هدفت برات مهمه یکمم غرور داری 😁😁

دلست تفتی😶❤

یکم غرور

زیاد بودا غرورم

قبل از ی اشتباه....

الان یکمش مونده....

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
جیشتم جیشمی گاوتم گاومی 😂👑

گوهتم گهمی/

چستم چسمی/

😁😎👋🏻

من چجور ادمیم

خوبی و بدی

همه رو بگو😍

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
هر دو ساعت یه جواب میده 😑😑 الان میگع سوال دارم در انتظار اینم ک سوال بپرسه😕😕😕

میدونی ک بعدا باید بیای پی وی بگی😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
منو دوست داری ...................................بیا بخلم عشخم...................................منو ...

قلبم_ضعیف_شد#  

وییییییی#  

عااااااشقتم#