2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12134 بازدید | 1943 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خجالت بکش خجالت بکش برو پروفتو عوض کن بخدا نمیبخشمت مگه خدانکرده زبونم لال دشمناش بمیرن مرده ک سیا ...

ولم کن ایسان.من حالم خرابه..

امشب واقعا بدترین شبم بود.

من حتی خوابمم نمیبره.حتی نتونسم لب ب غذا بزنم.سرم داره میترکه😢

کاربرقدیمی
ولم کن ایسان.من حالم خرابه.. امشب واقعا بدترین شبم بود. من حتی خوابمم نمیبره.حتی نتونسم لب ب غذا ب ...

چرا‌ اینجوری‌میکنید اخه😞😞😞😞😞

برمیگرده دو سه روزه برمیگرده

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چرا‌ اینجوری‌میکنید اخه😞😞😞😞😞 برمیگرده دو سه روزه برمیگرده

بقران انگار ی تیکه ازقلبم جداشده..

اشکام بند نمیان.نگار تو همه لحظه ها کنارم بود..نمیذاشت تنها بمونم.من ازفردا ب امید کی بیام سایت😭😭😭صبحا باشوق میومدم سایت ک نگارو ببینم و باهاش حرف بزنم..😢دلم میخواد بمیرم ایسان😢

کاربرقدیمی
بقران انگار ی تیکه ازقلبم جداشده.. اشکام بند نمیان.نگار تو همه لحظه ها کنارم بود..نمیذاشت تنها بمون ...

توروخدا بس کنید این مشکی هارو بردارید

اعصابمو خراب نکنید برمیگرده

ناراحت نباش فداتشم میاد قول میدم بهت میاد

ارووم‌بگیررر بگیر بخواب 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
توروخدا بس کنید این مشکی هارو بردارید اعصابمو خراب نکنید برمیگرده ناراحت نباش فداتشم میاد قول میدم ...

بزار برگرده مشکی رو برمیدارم..قلبمم الان مث پروم سیاهه..خواب ب چشمم نمیاد..دارم دیوونه میشم.

بمیرم برات نگار بمیرم😢

کاربرقدیمی
بزار برگرده مشکی رو برمیدارم..قلبمم الان مث پروم سیاهه..خواب ب چشمم نمیاد..دارم دیوونه میشم. بمیرم ...

😞😞😞😞😞چی بگم 

من خودم اعصابم‌صفره.

یکیم حرف رسوند برام کلن صفر صفرم.

خودم لاقل ارومت‌کنم اما تا خودت نخوایی نمیشه

😒باااااشهههه ن بااااااااااااشههههههه نهههه ببین منو باااااااااشه نهههه قشششنگ ب من نگاهههه کن. ب ...

دلیلت چی بود؟؟؟😒

@nafasبلای۲  

@silver___moon  

ابجیام عشقام تروخدا پروفایلتونو بردارین من الان میرم کله نی نی یار تلگرامو میکنم ببینم چی میگه

پروفاتونو بردارین تروخدا 😔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
😞😞😞😞😞چی بگم  من خودم اعصابم‌صفره. یکیم حرف رسوند برام کلن صفر صفرم. خودم لاقل ارومت‌کنم ...

چ حرفی؟؟درمورد نگار؟؟

نمیخوام اروم شم.زمانی ارومم ک نگارم برگرده.من مجبورم شبا زود اف شم😑هنو خوابم نبرده.دارم دیوونه میشم..دستمم ب هیچ جایی بند نیس.دلم براش ی ذره شده😢😢😢

کاربرقدیمی
نگار من حتی نمیتونم تاپیک بزنم..حالم خوب نیس..لعنتی تو ک میدونسی من خیلی بت وابسته ام چرا یهو رفتی😢 ...

بردار پروفتو مهتاب😢💔

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
@nafasبلای۲     @silver___moon     ابجیام عشقام تروخدا پروفایلتونو بردارین ...

نمیتونم هستی.بذار برگرده😭😭چشم هردق برگشت برمیدارم..الان توروخدا ب من گیر ندین..قلبم تیر میکشه😢😢😢هیچوق فک نمیکردم اینطوری بخوایم ازهم جدابشیم🤕😢اصن اروم و قرار ندارم😢😢

کاربرقدیمی