2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12121 بازدید | 1943 پست
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر❤😘 سرکار میری؟

نه عزيزم

اولش فكر كردم ١٠ روز بمونم خونه بهتر ميشم و دوباره ميرم سركار

اما هرچي ميگذره بدتر ميشم رئيسمون گفت ٩ ماه مرخصي زايمان برات رد كنم

گفتم نه وايسا ٣ ماه اول بگذره بهتر بشم ميام نميتونم خونه بمونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عارع دیقاااا/ حس میکردم سردی....اصن ی جوری بودی..میگفتم این چرا انقد ماستع..چاپلوسم هس.....اصن الان ...

😂😂😂😂

جر خوردممممممم😂

ماست بودنو خیلیاااا میگفتن

میدونی چرا؟

بخاطر انتخاب اشتباه پروفم بود😶😂😂😂😂😂😂

چاپلوسممممم

اون اوایل دروغ چرا بودم

تا فروردین ماه چاپلوس بودم بعد ن😁

الان چی🙄

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
حتی‌من😐😐😐😂😂😂

زیاد تورو ندیدع بودم اخع  /

حسی نداشتم بت/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نه عزيزم اولش فكر كردم ١٠ روز بمونم خونه بهتر ميشم و دوباره ميرم سركار اما هرچي ميگذره بدتر ميشم ر ...

😍😍اخیییی

فعلا نی نی مهم تره💚💙

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😂😂😂😂 جر خوردممممممم😂 ماست بودنو خیلیاااا میگفتن میدونی چرا؟ بخاطر انتخاب اشتباه پروفم بود😶 ...

الان عشقی..عشق منی.....ساده....دلت صافو پاک...دلت نااازک....بی غرورو با معرفت...مشتی هسی دیگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تو منو بگو   نگار😎🙌🏻

اولا راستش ی جوری بودم نسبت بت....میگفتم این فازیع انگار.....ولی دیدم ن..واقا اشتباه میکردم...../

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792