2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12274 بازدید | 1943 پست
واقعا نی نی یاربود یا اسم کاربریش نی نی یاره    

وا چطور مگ؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همینجوری برام سوال شد؟خیلی خودمونی صحبت کردن.فکرکردم ازکاربراس

خخ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من همش فک میکنم پسری نیکی ۰ زنته یا زنشی اون مرده یا یکی دیگه ام بود اون مثلا

خخ/

وا/

حس همینجوری ندیده نشناخته میخوای؟ خوبه

/

ایسان رو تگ کن بگو تاپیکشو پاک کنه نسرین22 هم همینطور این چه وضع تاپیک زدنه؟ همه با لحن بد و بی ادبی ...

نی‌نی‌یار خیلی بدی ☹

اینا رو دوسشون داری منو نه 😭

من این همه گفتم کاربریم رو نمیتونم واردش شم 

اصن هیچ کدوم از نی‌نی‌یارا نتونستن این مشکل منو حل کنن 😢😢😢

کاربریم @اورانوووس  

اصن نه بازیابی میشه نه هیچی 

بچا خوشحالم از خوشحالیتون 😉😉🤩😍🤗🎁🎋🎊🎉🎈🎍🎗🎁

نگارا خوش برگشتی 😍😍😍🎋🎊🎉🎉🤗🤗🤗🤗

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
یک ساله تو خونه موندم بیرون نرفتم شاید به خاطر اینه عصبی و کم صبر شدم باید رو خودم کار کنم صبورتر بش ...

عزیزم ...

چه قدر ماهی شما 😢❤❤❤

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
حس ششمم قویه😁🎈

مو قرمز جون جونم.... از منم بگو لطفا... میخام بشناسم خودمو. نمیدونم چند چندم. شوخی نمیکنم ب خدا.

بگو اگه حوصلشو داری

خوب و بد همه رو بگو  ناراحتم نمیشم...

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
حس ششمم قویه😁🎈

برا منم بگو 😐❤️

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️