2777
2789
عنوان

حستون ب من؟/

| مشاهده متن کامل بحث + 12125 بازدید | 1943 پست
فقط میشه بگین چرا درخواستمو قبول نمیکنین؟؟

عزیزم

سلام شاید شما خبر نداشته باشین اخه چندین بار بهشون فرصت دادم سری قبل قطع کردم چون دوستاش اصرار کردن همون روز فعال کردم بعد از اون دوباره خیلی باهاشون حرف زدم مدام پستاشون گزارش میخوره همه میگن ما خانمهای باردار دو دقیقه میاییم سایت ارامش داشته باشیم ولی باید مدام شاهد دعوای بچه ها تو سایت باشیم برید تاپیک اخرم که باز هست پستهای اخر رو بخونین مال همین دو سه روز پیشه دوباره باهاشون حرف زدم قطعشون کردم همون موقع فعال کردم ولی دوباره دلم نیامد فعال کردم بهشون گفتم دفعه اخره که فعال میکنم برای خودمم سخته بخوام کسی رو ببندم دوستاش اصرار کن من فعال نکنم ولی این بار رو مجبورم  به هیچ کس گوش ندم خودمم دلمو سخت کنم چند رو دور بمونن از سایت فکراشون رو کنن اروم بشن بدونن دوستاشون سختی میکشن وقتی نیستن شاید وقتی برگردن دیگه دنبال دعوا نرن چون دفعه بعد هم بخششی وجود نداره و یک ماه میذارم قطع بمونن الان فعال نمیکنم چون مطمئنم الان فعال کنم دو روز دیگه باز قطع میشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سلام شاید شما خبر نداشته باشین اخه چندین بار بهشون فرصت دادم سری قبل قطع کردم چون دوستاش اص ...

نی نی یار مهربونم من کاربرzemestoon96 هستم.فعلا خودمو برا ی مدت تعلیق کردم.

من احترام زیادی برای شما قائلم چون بااون کاربریم باهاتون حرف زدم و واقعا مهربونیتون ثابت شده.

اما خواهش میکنم ازتون بچه هارو برگردونین.من خیلی وابسته ب نگارم.برام مث ی خواهر واقعیه‌.بخدا طاقت دوری ازشو ندارم.خیلی سردرگمم انگار ی تیکه از قلبم جداشده.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم فقط همین ی بار رو بخاطر من برگردونین.باورکنین من هنو لب ب غذا نزدم.حتی خواب ب چشام نیومده.اگ من دیشب بودم نگارو ب مرگ خودم قسم میدادم ک تو دعواشون شرکت نکنه..

نینی یار مهربونم الهی دردتون ب جونم خواهش میکنم فقط همین ی بار رو برگردونین..من واقعا حالم خیلی بده.نگارمو برگردونین تا حال دلم خوب بشه..توروقران نه نگین .میشه الان برشگردونین😢منم ی عمر دعاتون میکنم..خواهش میکنم ازتون🙏😢😢

کاربرقدیمی

غد و خزی

فک کنم تعلیقت کردن

بهرحال گفدم

توجه توجه! خوانندگان عزیز توجه فرمایید..خرمشهر..نه چیزه ببخشید،خوانندگان عزیز توجه فرمایید، از تاریخ یکم دی ماه هیچچ پست و تاپیکی نمیذارید چرا؟ تا وضعیت عن شنگول خانوم کیست؟ دختری است به نام مینا  که بسیار خل و چل تشریف دارد و در رانندگی کردن پخی نیست.این دختر خل و چل مجرد است و ب شمسعلی ، یار خیالی خود قول داده است تا اخر عمر به وی وفادار بماند.مینا و شمسعلی قرار است در اینده ۱۰ تا بچه بزایند که نامشان قلی اول/قلی دوم/قلی سوم تا الی اخر باشد‌.آری‌...این است تعریف شنگول خانوم اگه لایکم کنی شب میام تو خوابت سیرابی میکنم تو حلقت یوها هاهاهاها نی نای نای نی نای نای دیش دارین دارین ماشالله دیش دارین دارین ماشالله جووون ب خودم😐💃🏻🤣آرزومه قلبم،بعد مرگم تو سینه یه آدم دیگه بتپه♡!        #زندگی_را_اهدا_میکنیم    باهم در کنار هم  عضو انجمن اهدای عضو  
نگار ببین چیکارکردی باهام😢ایکاش حداقل بخاطر من ک انقد تنهام تو دعواشون شرکت نمیکردی😢 میدونی بت وا ...

با کی دعوا کرد چرا ترکید

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
نی نی یار مهربونم من کاربرzemestoon96 هستم.فعلا خودمو برا ی مدت تعلیق کردم. من احترام زیادی برای شم ...

چراتعلیق شد؟

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
من نبودم.اما مث اینکه تو ی تاپیک دیگه دعواشون شده.نگار و نیکی ترکیدن

اها نیکی بانگاردعواشون شده بود؟

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،