2789
۲۵،اره عزیزم بچه اولمه وکسی اطرافم نبود از اول که کمک دستم باشه

منم 19 سالمه و خب تجربم از شما خیلی کمتره ولی زیاد در مورد بچه و غذاش مطلب خوندم ویه سری چیزام که تجربی یاد گرفتم

چرا نشه من که میدم بهش ولی زیاد نباید بخوره شیر گاو بعد یه سالگی میشه داد

الان نزدیک ۱۵ماه داره میشه،یعنی میشه شیرموز آماده هم بدم،گاهی خودمون میخوریم نگاه میکنه دلش میخواد ولی ترسیدم بدم یا اینکه دنت بدم بهش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم 19 سالمه و خب تجربم از شما خیلی کمتره ولی زیاد در مورد بچه و غذاش مطلب خوندم ویه سری چیزام که تج ...

خوشبختم عزیزم ،خواهرم ۱۹سالشه یاد اون افتادم هنوز به چشم ما اون خیلی کوچیکه ولی ماشالله شما بچه دارین

الان نزدیک ۱۵ماه داره میشه،یعنی میشه شیرموز آماده هم بدم،گاهی خودمون میخوریم نگاه میکنه دلش میخواد و ...

وای چطور دلت میاد جلو بچه بخوری بهش ندی چی میشه مگه تازه خیلی هم براش خوبه به نظر من بچت اشتهاش خوب باشه خودت حساسی هر چیزی بهش نمیدی که با طعم ها آشنا بشه برا همین فقط برنج میخوره. خب یه بار بهش بده شاید خوشش اومد 

وای چطور دلت میاد جلو بچه بخوری بهش ندی چی میشه مگه تازه خیلی هم براش خوبه به نظر من بچت اشتهاش خوب ...

در حد یه قاشق دادم که دلش نخواد خیلی هم دوست داره ولی ترسیدم بیشتر بدم

الان نزدیک ۱۵ماه داره میشه،یعنی میشه شیرموز آماده هم بدم،گاهی خودمون میخوریم نگاه میکنه دلش میخواد و ...

وا چطور دلت میاد جلو بچه بخوری بهش ندی به نظرم چون حساسی نمیذاری بچه با طعم های مختلف آشنا بشه بهش چیزای مختلف بده بخوره 

مگه چند کیلوعه

تازگی وزنش نکردم چون واکسنم برده بودن بخاطر کرونا گفتن وزن نمیکنیم ولی نسبت به هم سن هاش لپی نیست،البته هربار بردم بهداشت میگفتن وزنش نرماله ولی تپل نیست

تازگی وزنش نکردم چون واکسنم برده بودن بخاطر کرونا گفتن وزن نمیکنیم ولی نسبت به هم سن هاش لپی نیست،ال ...

خب همه بچه ها که نباید تپل باشن همین که وزنش نرماله خیلی ام خوبه الکی نگرانی