2777
2789
عنوان

چقدر اخه بعضیا فوضولن😐🖤این داستان:امضا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 87 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بودم تو اون تاپیکه😂

عا دیدی جایزه چیزمرغ بلورین میرسه به بهترین فوضول سایت😂😂😂😂😂😂

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

اره کاملا تایید میکنم یکی هم به امضاء من گیر داده بود که چرا متنش یک جوریه دخترونه است وشما آقا هستی زشته من برات گزارش میزنم گفتم با خودم اینا چقدر جدی گرفتن اینجا و چرا تاپیکت اینجوریه 

مثل اینکه اینجا مجازی کاربرمحترم پشت هر نام کاربری معلوم نیست چه شخصیتی باشه فقط باید به همدیگه توهین نکنیم وگرنه ما دعوا میکنیم سودش تو جیب مدیر سایته که تبلیغات میگیره بقیش فانه

آقا هستم ، امضاء محفوظ
@بلاگرفته     پری دیونه چته تو شبیه کلینتون شدی قهر کردی قفل کردی؟عشق مایی تو خودتم میدو ...

اینو پریااااا رو بده من

نصفشششش کنم از وسسسسسط

@بلاگرفته لووووووس😒

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بیخیال ونوس خواهر  /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
واااای دمت گرم😂😂😂💙👌🏻

خاستی امضا بزاری قبلش تاپیک بزن من میخام این امضارو در کنم 

اجازه در کردن میدین؟😁😁😁

خداشفا بده  بعضی اسکلارو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اره کاملا تایید میکنم یکی هم به امضاء من گیر داده بود که چرا متنش یک جوریه دخترونه است وشما آقا هستی ...

یکی نی بگه اگه قرار بود تو امضای بقیرو چک کنی و بهش گیر بدی یه گزینه تغییر امضا برات میذاشتن که امضای بقیه روهم ویرایش کنی اصن ذاتا فوضولن🙄👌🏻

بیخیال ونوس خواهر    /

نه عزیزم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی این یارو از ابله هم رد کرده بود💙

خاستی امضا بزاری قبلش تاپیک بزن من میخام این امضارو در کنم  اجازه در کردن میدین؟😁😁😁 خداشفا ...

والااا👌🏻💙🙄

نه عزیزم میگن جواب ابلهان خاموشیست ولی این یارو از ابله هم رد کرده بود💙

دورت.بگردم#  

دورت_برقصم#  

دورت_قر_بدم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
یکی نی بگه اگه قرار بود تو امضای بقیرو چک کنی و بهش گیر بدی یه گزینه تغییر امضا برات میذاشتن که امضا ...

بچه بازیه من که بهشون می خندم سریع مثل دبستانی ها نی نی یار ،نی نی یار  خوب حالا کسی توهین کنه حرف رکیک بزنه یک چیزی 

همه هم روان شناس هستن

ما حس خوبی به این کاربر نداریم و..

آقا هستم ، امضاء محفوظ

باز دعوا بود منو صدا نزدین  

@nafasبلای۲  

@______negar______  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄