2777
2789

من تند گفتم ولی خدایی بفهمید... 

هر ساعتی وقت در زدن و خونه مردم رفتن نیست... 

بچه اوردن فقط زاییدن نیست تربیت ازون مهم تره بچه هاتون بیشعور و بی تربیت ول نکنین، فقط بگین اوووی ناراحت نشه وااای دلش نشکنه حرف بهش نزنن.... 

از دست جاریم حالم بده بخدا انقد یه سره دم خونمونه هرکی در میزنه میگه زنمو😒مزاااحم محض

تازه میگه دومی میخوام ولی از بچه داری و... بدش میاد. بچشم همش خونه من مادرشوهرم پلاسه

اه

اه

اه

صرفا# تخلیه درونی🥵

اینارو ب خودش بگو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و یه چیز دیگه وقتی کسی میگه میخوام سقط کنم چطوری سقط کنم بهش نپرید که چشاتو باز میکردی حامله نشی طرف شرایطشو نگاه میکنه میبینه نه پولشو داره نه اعصابشو که تصمیم میگیره سقط کنه و از همه مهمتر قضاوتش نکنین که سرتون میاد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اینارو ب خودش بگو

خاک تو سرش چی بهش بگم.... 

ادم نمیتونه تو روی طرف بگه ولی وقتی هی میاد لنگ ظهر میگه ااااخ داری غذا میدی بهش میگم اره، بعدم بچه غذاش نصفه می مونه دختر پروشو میذاره اینجا

ااااخ داری میخوابونی  میگم بله ببخشیدا یکم فلانی اینجا باشه بعد میبرم بخوابونش

چی بگم چقد اخم و تخم کنم

عزيزم اجازه نده ازت سواستفاده كنن

الانم اروم باش ي ليوان اب خنك بخور و ديگه وقتايي ك دلت نميخواد درو براشون باز نكن

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
خاک تو سرش چی بهش بگم....  ادم نمیتونه تو روی طرف بگه ولی وقتی هی میاد لنگ ظهر میگه ااااخ داری ...

باید بگی تا خودشو نزنه ب کوچه علی چپ

چقد حرصم میگیره ازاین جور آدما

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خاک تو سرش چی بهش بگم....  ادم نمیتونه تو روی طرف بگه ولی وقتی هی میاد لنگ ظهر میگه ااااخ داری ...

بگو بیا بردار ببرش، کار دارم.

شدی پرستار بچه‌ی مردم؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...