2777
2789
عنوان

حق طلاق زن

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 37 پست

به مهریه اعتقاد ندارم در عوض حق طلاق و‌وکالتش رو گرفتم و حضانت فرزند و ....

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من هم حق اولاد دارم هم حق طلاق 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مهریه اعتقاد ندارم در عوض حق طلاق و‌وکالتش رورفتم و حضانت فرزند و ....

اهوم منم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
وکالت طلاق بلاعزل چه فرقی داره با حق طلاق

نمیدونم

چیشد شوهرت ک حق طلاق داد

من مجرم ولی اگه روزی بخوام ازدواج کنم یکی از شروطم حق طلاقه 

بیش تر دخترا ی فامیلمون از جمله دختر عموم هام هم گرفتن حق طلاقو 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

من از اول بهش گفتم حق طلاق میخوام اونم قبول کرد عاقد احمق قبول نکرد بنویسه گفت مهریه رو باید کم کنید تا اونو بنویسم منم گفتم اصلا نمیخوام

چند وقت بعدش به شوهرم گفتم بریم محضر بهم بده گفت باشه 

دیگه نرفتم چون بهش احتیاجی ندارم 

نه اینکه خیلی زندگیم گل و بلبل باشه ها

ولی من اگه خسته بشم طلاق نمیخوام میرم جایی که پیدام نکنن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
من از اول بهش گفتم حق طلاق میخوام اونم قبول کرد عاقد احمق قبول نکرد بنویسه گفت مهریه رو باید کم کنید ...

چه ربطی به عاقد داشت فضولی کرد تو کارتون 

یه لگد  میزدی به عاقد میرفتی یه جای دیگه عقد میکردی والا عاقدا چه پررو شدن 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

حق طلاق مطلق نیست و مشروط به اون بندای ۱۲ گانه مندرج در سند ازدواج هست ولی وکالت حق طلاق حالا بسته به متنش قدرت عملش بیشتره و وکالت طلاق رو شوهر بصورت شرط مستقل به همسرش اعطا میکنه

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد
چه ربطی به عاقد داشت فضولی کرد تو کارتون  یه لگد  میزدی به عاقد میرفتی یه جای دیگه عقد می ...

خیلی حالم ازش بهم میخورد

همش میگفت آقای داماد میخوای مهریه رو کم کنم؟ خیلی زیاده چرا قبول کردی؟

بعد میگفت بنویسم عندالاستطاعه؟!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان رفتم خوندم نوشته اصلا حق طلاق اشتباهه که میان عامیانه گفته میشه. منظور همون وکالت طلاق هست

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد