2777
2789
برو بخواب دختر     میدونی از کی یه ئدارم میبینمت تو تاپیکا؟؟؟؟؟؟؟ برو بخواب پیر میشیا &n ...

نه بابا خیلی خوب موندم

اصلا پیری بامن کاری نداره🤣🤣🤣

شوخی کردم میرم صبحانه بخورم

خوابم نمیاد خوش باشید

روز خوش😘😘😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه بابا خیلی خوب موندم اصلا پیری بامن کاری نداره🤣🤣🤣 شوخی کردم میرم صبحانه بخورم خوابم نمیاد خو ...

عزیزی. شوخی میکنما

همیشه تنت سالم باشه عزیزم. برو صبحانه تو بخور نوش جان 😘

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
عزیزم تو با این روحیه ناز که همیشه کمک حالمون بودی پس تو هم خیانت دیدی😔

بله گلم اونم به بدترین شکل

پول زنه رو برداشتم دور سر خودم وبچه هام

چرخوندم جلوی چشم زنه دادم بهش گفتم

صدقه سری خودم وبچه هامه لازم داشتی

بازم بیا من صدقه زیاد میدم بدبخت شده بود

رنگ لبو🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من یکی ندیده عاشقتم😍😘

لطف داری خوشکلم😍😘😘😘

بله گلم اونم به بدترین شکل پول زنه رو برداشتم دور سر خودم وبچه هام چرخوندم جلوی چشم زنه دادم بهش گ ...

چندسالشه بود؟ اصلا کی بود؟

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
چندسالشه بود؟ اصلا کی بود؟

۴۰ سالش بود خیر سرش

زنه هم سنش بالا بود یه هرزه خیابونی

از اونایی که به خاطر پول خودفروشی میکنن

۴۰ سالش بود خیر سرش زنه هم سنش بالا بود یه هرزه خیابونی از اونایی که به خاطر پول خودفروشی میکنن

ببخشید اولین بار بود متوجه خیانت میشدید؟خیلی منطقی برخورد داشتی وای خدای نکرده من بودم میمردم

۴۰ سالش بود خیر سرش زنه هم سنش بالا بود یه هرزه خیابونی از اونایی که به خاطر پول خودفروشی میکنن

بدبخت بود پس! عجب شوهره بدبخت تری داشتی ! عزیزم چرا نمیرسی بهش که پی اینجور راه ها میفته

رویاها قشنگ میشن ❣وقتی هدف ❣رسیدن به تو باشه ...❣
عزیزم اگه واقعا پشیمونه یک فرصت دیگه بهش بده .وقتی خدا میبخشه چرا ما نبخشیم عزیزم 😘

فرصت دادم دیگه گلم ۳سال پیش ولی 

کسی که یه بار خطا بره بازم میره