2777
2789
عنوان

توهم ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 17205 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم.... حتی یکماه رابطه نداشتم رفتم تست بارداری دادم! دراین حد قویه 

من خیلی داغونم ی بار اینقد گریه میکردم ب شوهرم میگفتم فک کنم من ایدز و هپاتیت دارم ک بزاره برم آزمایش بدم اینقد شدیده وسواسم ک شوهرم بهم شک کرده بود😔

مرکز بهداشت بیمارستان همه ازمایشگاهها البته یه روز تو خیابون یه عده از بهداشت انجام میدادن بعد پیامک ...

همه مراکز بهداشت انجام نمیدن. باید بپرسی چون امروز چن جا رفتم انجام ندادن 

من خیلی داغونم ی بار اینقد گریه میکردم ب شوهرم میگفتم فک کنم من ایدز و هپاتیت دارم ک بزاره برم آزمای ...

هلن اگر بری وسواس قوی تر کردی 

الان پشیمونم ک رفتم 

فک کن دیروز یک خبر درباره ایدز خوندم شب خوابم نبرد امروز ساعت 7 رفتم... 

وسواس هرچی بها بدی قوی تر میشه 

وقتی برگشتم گفتم نکنه سوزن آلوده بوده! و اونجا مبتلا شدم، 

وسواس از بین نمیره نابودت میکنه 

شمیم جون منم خیلی وسواس فکری دارم حتی میرم دندان پزشکی همین فکرا رو میکنم

بهار لطفا به وسواس فکری بها نده چون بیچارت میکنه 

من اوایل فقط فکرش بود الان همراه عمل هست

فک کن فکر ایدز اومد تو سرم.. 

رفتم آزمایش 

اما حتی بعد آزمایش جواب منفی 

بازهم فک میکردم ایدز دارم! 

الانم جلوگیری با کا..داشتم الکی قرص اورژانسی هم‌خوردم هنوز پریود نشدم  توهمم زدم  نک ...

عین منی.. 

توروخدا نکن 

کم کم نسبت ب همه چی وسواس پیدا میکنی 

ی چیز بگم؟ 

یک علتش نی نی سایت هس 

شاید باورت نشه از وقتی اومدم دیدم همه با جلوگیری طبیعی باردار شدن 

منم ترسیدم و شروع شد 

وگرن یکسال با جلوگیری طبیعی رابطه داشتم و باردار نشدم

بخدا هی سعی میکنم فکرای منفی نکنم الکی یکدفعه استرس میگیرم باهمه جلوگیری قرص میگم نکنه باردارم میرم دندون پزشکی میگم نکنه الودس  وسایلش ایدز بکیرم خیلی بده واقعااا زاست میگی ارامش بعد ازمایش موقتیه سریعع فکرت بازیت میده سمت  یه مشکل دیگه

هلن اگر بری وسواس قوی تر کردی  الان پشیمونم ک رفتم  فک کن دیروز یک خبر درباره ایدز خوندم ...

من با این کرونا هم دارم نابود میشم همش وسواس اینو دارم ک دستم آلوده بود غذا خوردم پس الآن خودم مبتلا میشم وای بچم چی میشه پس 😔😔😔. یا با شوهرم ی بحثی میکنیم تا ی هفته حرفاشو همش تو ذهنم میارم و فک میکنم و خودمو داغون میکنم ، اصن حس میکنم به عذاب دادن خودم عادت دارم دیگ 

بخدا هی سعی میکنم فکرای منفی نکنم الکی یکدفعه استرس میگیرم باهمه جلوگیری قرص میگم نکنه باردارم میرم ...

بهار از امشب تصمیم گرفتم دیگ این فکرای مزخرف نکنم چون زندگیم نابود کرده. تو هم دیگ نکن. تموم شد رفت. 

خیلی سخته! امیدوارم بتونیم :/

ارع دقیقااا مثلا میبینم اینجا نوشتن با کا حامله شدن با اینکه مطعنم و چک کردم وسواس فکری میگیرممم   بخدا دیوانه میشم ،، باورت نمیشه هفته پیش فکر میکردم سرطان سینه دارم یکم سینم درد میکرد رفتم سونوگرافی اورژانسی وقت گرفتم انقد اونجا استزس داشتم گریه کردم به خانومه بیچاره باید بیوبسی میداد سینش مشکوک بود میگفت قوی باش نباید  تسلیم بشی  منم زار میزدم میگفتم بچهام کوچیکن اخرش نوبتم شد گفت خوبه چیزی نیست ولی قبلش داشتم میمردم