2777
2789
عنوان

شوهر هیچ پولی نداره دیگه ازش خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 111034 بازدید | 881 پست
شوهرمنم خیلی کارمیکنه صبح زودتا شب سرکاره ولی حقوقش خرج خودش میشه ادم ولخرجی هم هست دیر حقوق میدن کم ...

خب شما حق داری مشکلت اینه که همسرت حقوق را خرج خودش می کنه 

نه من نمی خواستم بگم استارتر را درک نمی کنم ولی خب مثلا اگر خونه ای خریده باشند و در حال دادن قسط وام خونه باشند خب بهتره همسرشون را درک کنند وگرنه نه من آدم های بی پول را درک می کنم و این که چقدر بی پولی سخته چون خودم از اول شرایطم اوکی نبود 

در مورد دانشگاه هم تمام تلاشت را بکن که درست را بخونی حالا به هر طریقی که شده اگر هم واقعا سخته برای کنکور مجدد تلاش کن تا دولتی بیاری این جوری معضل شهریه نداری هرچند می دونم اعصاب و حوصله می خواد ولی تلاشت را بکن زندگی ارزش تلاش کردن را داره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سال و نیم دانشجو هستم

والا من بودم نون بهت نمیدادم خیلی ادم قدر نشناسی هستی،،،بدبخت برای شما دو شیفت کار میکنه زحمت میکشه اخرشم میگی خستم ازش ،،اون کار میکنه خرج تحصیلتو میده بری دانشگاه اینجوری شاخ شی براش ،،،همیشه مامانم میگه مرد بدبخت از زنم بدبخت تره راست میگه نمونش همسر شما 

و   بعد  همون  شوهر  تا  دری  به تقه   میخوره     و مشک ...

خوب جون میکنه خونه و ماشینم ک جهیزیت نیس ما خانوما هم همونجوری ساده نمیریم ک طرفو میندازیم زندان میگیم طلاق میخایم  مهریه میخایم همون ماشینو خونه ک واسش چندین سال جون کنده رو از چنگش درمیاریم اینم هس عزیزم میگم مردا بدبختن میگی ن

خو اینهمه قسط دارین حتما یا خونه دارین یا ماشین یا هردوش دیگ نه؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
خب شما حق داری مشکلت اینه که همسرت حقوق را خرج خودش می کنه  نه من نمی خواستم بگم استارتر را در ...

امسال خوندم رتبه خوب اوردم خانوادم گفتن اجازه نداری شهر دور بری گفتن شوهرت بیاد عروسی بگیره تو روببره هرجاقبول شدی شوهرمم اولش گفت هرجاقبول شدی من میام بعدش گفت من بیام چیکارکنم چی بخوریم اینجایی هم که زندگی میکنیم فقط یه دانشگاه ازاد یه غیر انتفاعی داره دانشگاه ملی دوساعت راهه گفتن نمیخواد بری حالا شاید درک نکنی ولی خانواده سخت گیری دارم خواهرمم دانشگاه روزانه میره خانوادن خیلی بخاطرش اذیت شدن با من مخالفت کردن منم لج کردم همینجا غیر انتفاعی رفتم الانم بخدا کتابام نخریدم شهریه ام ندادم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
سر چی اینو میگی؟

کدوم مادری از بچش بدش میاد تو بگو کدوم شوهری اینجور جون میکنه اونم دو شیفت وقتیم ک میخوابه میگه مثل گراز جلوم خوابیده حالا چ بچه چ شوهر بعدشم میگه بدم میاد دوسش ندارمو اینا دنبال بهونه میگرده فقط بزنه بچاک زیر سرش بلند شده اینا بهانس

دوشیفته کار می‌کنه ولی بازم مثل بی عرضه ها هیچی نداره هیچچچی

خوب پولش میره روی قسط هاش قسط هایی که به خاطر شما انجام داده حالا شده بی عرضه شما ناشکرید خیلی هنر داری خودت عرضه کن و برو سرکار و پولت را خرج خودت کن به شوهرت که دو شیفت کار میکنه و پولاش سر زندگیش خرج میشه نمیگند بی عرضه حالا اگه پولش را صرف خوش گذرانی خودش یا خانوادش می‌کرد یک چیزی حق داشتی

فقط خدا ❤️❤️❤️
امسال خوندم رتبه خوب اوردم خانوادم گفتن اجازه نداری شهر دور بری گفتن شوهرت بیاد عروسی بگیره تو روببر ...

شرایط غیر انتفاعی و آزاد هم یه طوریه که نمیشه زیاد سر کار رفت 

پیام نور نداره؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

استارتر روح شما خسته هست من نمیخوام شما رو قضاوت کنم ولی به نظرم به شدت نیازمند مشاوره هستید ممکن عوارض افسردگی بعد از زایمان باشه پشت گوش ننداز من خودم بعد از یکسالگی دخترم دنبال درمان رفتم در صورتی که اگر زودتر اقدام کرده بودم آنقدر حال بد و سختی رو تحمل نمی کردم

من سال ۹۵ ازدواج کردم دوسال شوهرم سرکارنرفت و توخونه بود و هروقتی خورده کاری میکرد یه ماه میشد ۳۰۰ تومن یه ماه ۵۰۰ نهایتش یه ماه یه تومن.هرکی هم براش کارپیدامیکرد نمیرفت میگفتم نمیتونم توکارخونه کارکنم.منم میدیدم با روحیش سازگار نیس کنار اومدم.مقابل خانوادم وایستادم.حتی مادرشوهرم خونه مامیموند من میرفتم سرکار خرج سه تاییمونومیدادم.شوهرم ازین وضع راضی نبود اما بخاطر تجربه های تلخ گذشته هم راضی نمیشد بره کارخونه.تا اینکه باردارشدم خومم خواستم چون هردومون عاشق بچه ایم و از ۲۰ روزگی بچم شوهرمم کاری که بیشتر باهاش جوربودو پیداکرد شکرخدا رفت سرکار.منم دوروزه مرخصی زایمان تموم شده بچه ۶ ماهه رو میزارم پیش مادرمو میرم سرکار.خیلی سختی کشیدیم اما ذره ذره پول جمع کردیم با وام و قرض ماشین خریدیم و خونه رهن کردیم.الانم حقوق یکیمون میره پای قسط و اجاره.اما عاشق شوهرمو بچم هستم 

زندگی سخت شده اما اگر همش باخودمون سختیاشو مرور کنیم هرروزش یسال میگذره.زندگیمون خاطرات خوب هم داره همش که ناراحتی نیس.باید صبوری کنیم....

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم