2777
2789
عنوان

ختم دعای معراج

| مشاهده متن کامل بحث + 4297 بازدید | 501 پست
انشاءالله مادر عزیزتون همیشه سالم و سلامت باشن و حاجت دلشون رو از خانم فاطمه زهرا بگیرن

مرسی عزیزم ان شالله

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روز دهم   دعای معراج به نیت بیگم (مادرم) خوانده میشود ان شالله که حاجت روا شه و ب ارزو ون ...

منم خوندم ایشالا حاجت روا بشن

با امید به خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🙏

سلام عزیزم خوبی من هر روز دارم میخونم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

روز یازدهم    دعای معراج

به نیت ساناز  خوانده میشود ان شالله که حاجت روا شه و ب ارزو ونیت قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بیرون بره الهی آمین 🙏🌹

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

روز دوازدهم دعای معراج

به نیت زهرا خوانده میشود ان شالله که حاجت روا شه و ب ارزو ونیت قلبی خودش برسه و دست پر از این ختم بیرون بره الهی آمین 🙏🌹

منم خوندم . ولی دو سه روز بعد از ساعت ۱۲ خوندم لطفا حلال کنید ولی ان شاالله از فردا تا قبل از ۱۲ می ...

قبول باشه ولی سعی کن قبل دوازده بخونی