میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود... 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/#جانفدا...💛
پس فقط در جوابت میگم تو خووووووبی با ادب. توخوووبی
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
میتونید خودتون کار کنید، فقط ملاکتون اخلاق باشه همه ما خواه ناخواه پول رو دوست داریم اما چه خوب که خودتون دستتون تو جیبتون باشه و از شوهرتون فقط فقط اخلاق خوب بخوایید
شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذرهای بدی و خوبی کند به او باز میگردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر میگردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژیای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر میگردد.. جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊 خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت ❤💙💚💛🧡💜💖
چرا کسی نگفت شوهریستست که تو کارای خونه کمک زنش باشه غذا پختن بلد باشه گاهی بپزه شرت و جوراب ...
ببین وقتی پول باشه غذا پختن راهه یه مایکروفر توپ در زمانی کم غذا رو حاظر میکنه دیگه فوقش رستوران. لباسشویی اتوماتیک هم شرت و جورابا رو میشوره. اصل کار پوله پول
شوخیدم باید همیشه کنارت باشه و پایه دیوونه بازیات باشه
لطفا امضامو بخون👇🏻🌈سلام☺️من @عروس_کوچولو_هستم🍂عاشق همسرمم👸🏻🤴🏼قراره عید عروسی کنم👰🏻من همیشه انرژی دارم⚡خیلی شیطون و پایه ام🤪تو امضایه هر کی ببینم صلوات یا دعا بخواد با خوبی براش دعا میکنم😌🌸با همه نی نی سایتیا مهربونم همتونو آبجی صدا میکنم🥂#منم_عروس_میشم میشه واسه زودتر رفتن سر خونه زندگیم و زودتر عروس شدنم یه صلوات بفرستی آجی؟ مرسی🌿❤