2777
2789

من و یک آقایی دوسال باهم دوستیم و واقعن عاشق هم هستیم ولی خانواده اش مخالفن وخواستگاری نمیان و منو ندیده کلی قضاوت بد کردن و دوست پسرم از خونه زده بیرون الان یک هفته اس خونه نمیره ...نمیدونم چیکار کنم خیلی دوسش دارم 😔😔😔

تعداد رای : 17
نظرسنجی
بگم بره خونه میترسم بره بیخیالش کنن
12
70%
از خانواده دوری کنه
5
29%

جایی که تو رو نمیخوان هرگز قدم نذار

خودت رو بی ارزش میکنی با این ازدواج

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته چند سالشه

دلیل مخالفتشون چیه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اگه تورو بخاد خانوادشو راضی میکنه حالا شده به زور

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

دوست پسرت کجا میخابه شب ها

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یعنی با مخالفت خانواده بجای راضی کردن، زده بیرون😳

این مرد زندگیه!؟🤔

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه چیزم در نظر داشته باش

نصف زندگی مشترک شامل خانواده همسر میشه

اگه بد باشن بخان اذیتت کنن یا دخالت کنن ازبین میره زندگیت

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

اگه بخواد می تونه خانوادش راضی بکنه .منم با همسرم دوست بودیم مادرش براش دختر خالش در نظر گرفته بود ولی شوهر من پاش کرد تو یه کفش همین می خوام حتی مادرش امد خاستگاری بعد گفت نه همسر منم تو یه مهمونی جلو همه دست رد زد به دختر خالش جلو همه به مامانش گفت من فقط یه نفر دوست دارم تمام شد رفت دوماه هم رفت خونه مجردی خودش کلا رابطش با خانوادش قطع کرد بعد دوماه خود مادرش زنگ زد خونمون دوباره قرار خاستگاری گذاشت .خداروشکر الان یک سال ازدواج کردیم رابطمم با مادرش خیلی خوب شد.

اگه همدیگر می خوان کنار نکشین برای با هم بودن بجنگین

از من دوسال کوچیکتره ولی درشت اندام مشخص نیست ...الانم خونه همکارش میمونه 

اها

یه چیزم در نظر داشته باش نصف زندگی مشترک شامل خانواده همسر میشه اگه بد باشن بخان اذیتت کنن یا دخال ...

اولش راضی بودن یهو بالاش گفت نه اونا کردن ما ترکیم از لحاظ دینی بهم نمیخوریم ولی ما اصلن با این قضایا مشکلی نداریم جفتمون اصلن آدم مذهبی یا دینی نیستیم