2777
2789
عنوان

افسردگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره نمیفهمم چم شده😔

ببین منم یه مدت اینجوری بودم.البته مشکلاتی هم با شوهرم داشتم ولی انقدر نبود که افسردگی و سرخوردگی منو بگیره

تا یه بار اتفاقی یه متخصص تب سنتی منو دید.با توجه به چهره ام گفت مزاجت سوداست.بعد ازم پرسید احساس افسردگی نمیکنی؟زود عصبی نمیشی؟واز این سوالا.منم گفتم بله مدتیه اینجوریم.گفت که سریعا همه سردی هارو از زندگیت حذف کن .اگرم یه وقت سردی مثل لبنیات و...خوردی حتما با مصلح اچش بخور.یا پشت سرش گرمی فراوون بخور.ضمنا بعم گفت دو هفته یکبار قرص ویتامین دی رو همیشه بخور

چند ماه واقعا از نظر تغذیه رعایت کردم.انگار معجزه شد برام.حالم خوب شد گرچه همچنان مشکل داشتم

ببخشید طولانی شد .منظورم این بود خودتو از نظر مزاجی چک کن و تا میتونی سردی نخور.کمبود ویتامین دی هم افسردگی میاره

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات
ببین منم یه مدت اینجوری بودم.البته مشکلاتی هم با شوهرم داشتم ولی انقدر نبود که افسردگی و سرخوردگی من ...

اشکالی نداره عزیزم حس میکنم با غذا اینا حالم خوب نمیشه اره واسه ویتامین دی هم خیلی شنیدم و تغییرات هورمونی و تیروئید ولی میگن تااین حد تاثیر گذار نیس نمیدونم واقعا چیکارکنم 

اشکالی نداره عزیزم حس میکنم با غذا اینا حالم خوب نمیشه اره واسه ویتامین دی هم خیلی شنیدم و تغییرات ه ...

رعایت غذایی یه روزه جواب نمیده ها.تاثیرش بلند مدته.بهرحال انشالله حالت خوب شه گلم

بر چهره ی دلربای مهدی(عج) صلوات
ببخش عزیزم چجوریه این تست؟

یعنی چی چجوریه 

تست تشخیصه

دقیق دقیق هیچ تستی نمیتونه بگه ولی این تست خوبیه برا من و خواهرم کامل درست گفت 

بعد نتیجش و اگه خواستی بهم بگو بازم میتونم کمکت کنم 

فک کردم اونجا باید علامت بزنیم، من افسردگیم دلیل داره، زندگیم تنوع نداره، از شوهرم دورم، این چیزا با ...

آره خیلی بده جا ندازه تیک بزنی هی باید بنویسی رو کاغذ 

ببین افسردگیت چجوریه مثلا کسلی یا پرخاشگر شدی یا اضطراب داری

چون افسردگی ممکنه به هر شکلی خودش و نشون بده 

کسلم انگیزم کمه برا زندگی، البته 3بار هم کرونا گرفتم، داغون شدم 

وایسا ی چیزی برات بفرستم ببین این ب دردت میخوره

ببین یه ماه همه کارایی ک گفته رو انجام بده 

من قول میدم بهتر میشی 

https://www.mmsiz.com/درمان-افسردگی-خانه