2777
2789
عنوان

آجیای گلم اموزش مجازی خیاطی باهزینه بسیار کم🌻🌻🌻😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 410 پست
نه جدی توصیح بده کارورات چیکاره؟کنجکاو شدم بدونم؟ کارور#  

بابا اوسکول😫😫😫😫

اون زنه چاقه که براش مانتو دوخته بودی یادته؟

کمربند داشت و قسمت بالاتنه رو کارور

مدل داشت ،گفتم چقد تمیز دوختی...

میگم دلم میخواد اونو رو مانتوم پیاده کنم

میترسم دوختشو بلد نیستم 😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اوسکول😫😫😫😫 اون زنه چاقه که براش مانتو دوخته بودی یادته؟ کمربند داشت و قسمت بالاتنه رو ...

خب میمیری قشنگ توصیح بدی😤همش میگه کارررور .خب کارور و مرض😁😆وقت پریودمه بی اعصابم نازمو بکش ..بزار وقت کنم برات توصیح میدم🤩

بابا اوسکول😫😫😫😫 اون زنه چاقه که براش مانتو دوخته بودی یادته؟ کمربند داشت و قسمت بالاتنه رو ...

بخدا منو دق دادی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

هنو ۲۵ سالته انقد خرفت شدی دریا😑😑

پیر بشی باید بزاریمت سالمندان بخدا 😂❤

بخدا منو دق دادی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ هنو ۲۵ سالته انقد خرفت شدی دریا😑😑 پیر بشی باید بزاریمت سال ...

حالا کمرت درد میکنه زبونت ک مشکل نداره  هی میگه کاررور انگار من حس ششمیم🤣یبار دیگه خووب توصیح ندی شتلق#  

خب میمیری قشنگ توصیح بدی😤همش میگه کارررور .خب کارور و مرض😁😆وقت پریودمه بی اعصابم نازمو بکش ..بزار ...

وااییییی قربونت برم لازم نیس زحمت بکشی😍

(چرت گفتم خیلیم لازمه 😑😑😂😂😂)

آخه حوصله نداشتم کلی تایپ کنم☹☹☹

گفتم بگم کارور توی اسکول خرفت میگیری

نمیدونستم پیری خرفتی بی حوصله ای

برو بخواب دیگه پیرزن مُردنی 😂😂😂❤

وااییییی قربونت برم لازم نیس زحمت بکشی😍 (چرت گفتم خیلیم لازمه 😑😑😂😂😂) آخه حوصله نداشتم ...

خب باشه گلم پس حالا که اصرار میکنی یاد نمیدم فداتشم😘😘😘خودت تلاش کن زحمت بکش گشاد نباش ویااد بگیر 😁من پیر وخرفتم ومرردنی منو چه به اموزش🤣